Loading...

Afleverede huse

Nedenfor følger eksempler på huse vi har afleveret og som kan bruges som inspiration


HØNGÅRDS AGER, HJØRRING

Flot forskudt vinkelhus på 162 m2. Huset rummer 3 børneværelser og 2 badeværelser og har opdelt børne- og forældreafdeling.
Grunden er på hele 1.271 m2 så der er rigelig plads til leg og hygge i haven for hele familien.


NORMANDSHAVE, 8700 HORSENS

På Normandshave har vi bygget dette forskudte vinkelhus med murede gavle uden udhæng. Huset har en stor integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 950 m2 og har en stor sydvestvendt have. Huset, som er på 162 m2, har opdelt forældre- og børneafdeling. Huset har 2 store børneværelse med tilhørende badeværelse. Husets hjerte er det store og lyse køkken/alrum med åben forbindelse til stuen og til praktisk depotrum og kontor. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til haven. I forældreafdelingen er der walk-in og eget badeværelse. Et hus der på alle måder giver plads til hele familien.


KRONHJORTEN, 9530 STØVRING

Huset er et attraktivt og populært forskudt vinkelhus på 159 m2 opført i lyse mursten, med sadeltag uden udhæng og afsluttet med arkitekttagrender og nedløb i sort zink.
Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum centralt i huset, hvorfra der er adgang til en fordelingsgang/entre, depotrum, kontor og til den hyggelige stue. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med eget badeværelse.


ELMEHOLMEN, ROSKILDE

Her har vi solgt et flot forskudt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familien. Integreret carport med redskabsrum. Det store køkken/alrum som er husets centrale rum giver plads til både både madlavning, familiehygge og lektielæsning på èn og samme tid. Opdelt forældre- og børneafdeling samt et rummeligt brygges med plads til barnevogn og alt overtøjet. Deusden rummer huset et kontor, et praktisk depotrum samt en dejlig lys stue.


MYRTUEPARKEN, ESBJERG

164 m2 vinkelhus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum.
Huset rummer 2 børneværelser, 2 badeværelser, bryggers, kontor og stort køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Opdelt forældre og børneafdeling.

FOR MERE INFO - KLIK HER


MUNKEBUEN, 3400 HILLERØD

Dette fine hus er på 163 m2 fordelt på 3 børneværelser og 2 badeværelser. Huset er et længehus med ensidig taghældning og har forhøjet loftshøjde i samtlige rum. Huset har en planløsning med stor rummelighed og plads til både leg, lektielæsning og madlavning i et og samme hus.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HOLMEHØJEN, ROSKILDE

På Holmehøjen har vi opført et flot vinkelhus på 160 m2 med valmtag. Her er tale om et hus, der virkelig giver plads til hele familien. Huset har en adskilt børne- og forældreafdeling, hvor husets køkken/alrum er bindeled mellem disse værelser. Køkken/alrummet er stort og lyst og giver plads til lektielæsning, leg og madlavning på én og samme tid.

FOR MERE INFO - KLIK HER


NØRREGÅRDS ALLÈ, HØRNING

Velbeliggende forskudt vinkelhus i udstykning i Hørning. Området er attraktivt og børnevenligt og ligger tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Nem adgang til Motorvejen og kun 30. min fra Aarhus centrum. 

Flot multifunktionelt forskudt vinkelhus opført i gode materialer. Huset som er på hele 159 m2 rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stort brygger med plads til både vasketøj, barnevogn og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der dejlig meget skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


ØRSKOVBAKKEN, HERNING

Her vises et spændende vinkelhus på 163 m2, der med vinklen lavet som et knæk er blevet tilpasset byggegrunden. Herved opnås en hyggelig terrasse omkranset af huset. I huset er der en adskilt børne- og forældreafdeling, som giver plads til både fællesskab og enetid, et stort lyst køkken/alrum med ensidig skråloft og en rummelig stue med direkte adgang til en sydvestvendt terrasse.


FJØLNERS TOFT 8, 6100 HADERSLEV

Her ses et af vores gårdhavehuse - og dette hus er på 161 m2 med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Her er tale om en rigtig fin indretning med adskilt børne- og forældreafdeling, en stor lys stue og ikke mindst et rummeligt køkken/alrum med plads til leg og lektier på én og samme tid.

FOR MERE INFO - KLIK HER


 

IDYLVÆNGET, 6000 KOLDING

Dette er et forskudt vinkelhus på 158 m2 med opmurede gavle. Denne planløsning er blandt mange nybyggeres favorit, hvor især det store lyse og ikke mindst rummelige køkken/alrum skal nævnes, som virkelig kommer til sin ret med placeringen i den forskudte vinkel.

I denne planløsning er der to børneværelser, et kontor, soveværelse med eget toilet/bad, stort og lyst bryggers. Her er plads til hele famlien, der også med sin opdelte børne- og forældreafdeling giver plads både til fællesskab og enetid.

FOR MERE INFO - KLIK HER  


SKELBAKKEN, HJALLERUP 

Her er tale om et forskudt vinkelhus på 158 m2 med sadeltag, opmurede gavle, uden udhæng, integreret dobbelt carport og redskabsrum med isoleret og støbt gulv. Huset er opført med murstenen B813 Setta Mista fra Strøjer Tegl og med sorte betontagsten.
I planløsningen skal særligt bemærkes den forskudte vinkel i huset, som udnyttes til et stort og lyst køkken/alrum med skråloft. I køkken/alrummet har vi endvidere valgt at lægge et depotrum med plads til konserves og andre kollonialartikler, så pladsen i køkkenets skabe frigøres til alverdens køkkenartikler.
Her kan I opleve en planløsning med plads til hele familien med de behov og ønsker, der hertil følger. Her er både plads til leg, hygge og lektier på én og samme tid.

FOR MERE INFO - KLIK HER

No images found.


IDYLVÆNGET, 6000 KOLDING 

Her vises et længehus på 146 m2 med valmtag. Køkken/alrum og stue er ud i et, som virkelig skaber et hyggeligt og ikke mindst rummeligt rum, som familiens naturlige samlingssted.

 FOR MERE INFO - KLIK HER

 


EJSBØLHØJ, 6100 HADERSLEV

152 m2 knækhus med 3 børneværelser og 2 badeværelser.

Huset er beliggende midt i en pragtfuld natur omgivet af skove og tæt ved Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj er placeret i den vestlige del af Haderslev – en meget attraktiv beliggenhed, hvorfra der er nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehaver og gågaden nås på ganske kort tid. Den smukke natur er lige uden for døren og ikke mindst Ejsbøl Sø.

FOR MERE INFO - KLIK HER


KORNBLOMSTEN, 8700 HORSENS

Her har vi bygget et flot vinkelhus på 151 m2 beliggende i den sydlige del af Horsens. Tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Huset har 3 børneværelser og 2 badeværelser, et stort bryggers med plads til hele familiens overtøj og barnevogn og et dejligt lyst køkken/alrum med plads til både madlavning og lektielæsning. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse. Grunden er på 810 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have.

 FOR MERE INFO - KLIK HER


ØRSKOVBÆK PARKEN, 8732 HOVEDGAARD

Få inspiration til et 151 m2 vinkelhus med 49 m2 integreret dobbelt carport. Huset er valmtag og er en af vores mest solgte planløsninger.

FOR MERE INFO - KLIK HER


GRIEGSVEJ, FREJLEV, 9200 AALBORG SV.

Et lækkert forskudt vinkelhus på 176 kvm med rigtig mange fine detaljer. Her kan nævnes et stort lyst køkken/alrum, der via franske døre giver adgang til lys og lækker stue. 

Kig nedenstående galleri igennem og alternativt se på planløsningen i nedenstående flyer. Her er mulighed for masser af inspiration til jeres personlige hus. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


BAKKESTJERNEN, 8700 HORSENS

Dette vinkelhus på 151 m2 med 49 m2 integreret dobbelt carport og 13 m2 overdækket terasse er et af kundernes absolutte favoritter. Her er tale om et hus, der er meget økonomisk og en plantegning, hvor hver kvadratmeter virkelig er udnyttet. Planløsningen fungerer rigtig godt for mange familier. 

Kig i nedenstående flyer og ikke mindst søg rundt i galleriet og få inspiration til jeres næste drømmehus.

FOR MERE INFO - KLIK HER


NØRREGÅRDS ALLÉ, 8362 HØRNING

Her vil I i nedenstående galleri og ikke mindst flyer kunne få inspiration til et hus på 158 kvm med 3 børneværelser og to badeværelser. Huset er et forskudt vinkelhus med opmurede gavle. Husets indretning tager virkelig hensyn til familiens trivlsel i hverdagen. Her er et depotrum i direkte forbindelse med køkkenet med plads til alle de praktiske ting, der er rare at have tæt på men som ellers fylder rigtig meget i køkkenets skabe. er et bryggers med plads til barnevogn, våde flyverdragter og ikke mindst vasketøj.

Husets køkken/alrum er med dets skrålofter og store vinduespartier et meget rummeligt og lyst rum, der virkelig byder velkommen til god familiehygge med lektier, leg og madlavning på én og samme tid.

FOR MERE INFO - KLIK HER


IDYLVÆNGET, 6000 KOLDING

Her er tale om et hus på 163 m2. Huset er et længehus med en 47 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Her kan opleves en planløsning, hvor hver kvadratmeter er udnyttet samt særlige detaljer eksempelvis en muret væg, som adskiller køkken/alrum og stue. Find meget mere inspiration i nedenstående flyer samt kig endelig husets galleri igennem.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HØJE STØVRING, 9530 STØVRING

Her kan I se et meget rost vinkelhus med ensidig taghældning på 159 m2 kendetegnet ved store vindues partier, rummelighed og ikke mindst fine detaljer i materialevalget. Oplev en planløsning med plads til hele familien.

Gå endelig på opdagelse i nedenstående fotos


STÅLMOSEVEJ, VINDINGE, 4000 ROSKILDE

Her kan I se et vinkelhus på 151 m2 med en fin overdækket terrasse, der også giver muligheden for at kunne holde varmen også ud på de senere aftentimer, hvor den danske dug er faldet. Her opleves et hus med en planløsning uden spild og med plads til hele familien.


IDYLVÆNGET, 6000 KOLDING

I Kolding har vi solgt dette fine vinkelhus på  151 m2 med 3 børneværelser og 2 badeværelser. Her er huset bygget med valmtag. Få en masse inspiratoin til indretningen i nedenstående galleri.  


LANGFREDDAL, 8471 SABRO

Vi har solgt dette flotte 160 m2 længehus med 48 m2 integreret dobbelt carport og ensidig taghældning.

Se de flotte detaljer på billederne nedenfor. Et hus i særklasse. 


SNOGEKÆR, 3630 JÆGERSPRIS, NYOPFØRTE RÆKKEHUSE, 16 BOLIGER,
3 BOLIGTYPER 

Vi har afleveret et spændende projekt med 16 boliger på ca. 113 m2.. Nedenfor følger udvalgte billeder fra projektet som kan bruges som inspiration.


MIDTAGER, FOLDBY, 8382 HINNERUP

Vi har afleveret et spændende projekt med 14 boliger på ca. 113 m2.. Nedenfor følger udvalgte billeder fra projektet som kan bruges som inspiration. 


SNOGEKÆR, 3630 JÆGERSPRIS

Her kan I opleve et længehus på 144 kvm.  Vores udstillingshus på Snogekær er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.

 


SANDJERNET, 6100 HADERSLEV

Vores udstillingshus på Sandjernet er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.


SØPARKEN, 7451 SUNDS

Vi har afleveret et spændende vinkelhus i Sunds på 190 m2 . Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration. 


HOVVÆNGET, LUND, 8700 HORSENS

Vores udstillingshus på Hovvænget er solgt. Huset er et knækhus 163 m2 med valmtag. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.


BÆVEREN, 9530 STØVRING

På Bæveren har vi solgt dette fine vinkelhus på 163 m2. Huset er bygget med opmurede gavle.

Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration. 


EMIL ERNST VEJ, 7442 ENGESVANG 

Vi har afleveret et spændende kvadrathus i Engesvang. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.


VEILGÅRDSPARKEN, 8340 MALLING

Her ses udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.

Klik her for mere info

 


LØGTEN ØSTERVEJ, 8541 SKØDSTRUP (SOLGT)

Her ses udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.


KRAVNSØPARKEN, HJERTING, 6710 ESBJERG V 

Her ses udvalgte billeder fra udstillingshuset, som kan bruges som inspiration.

For mere info - klik her

 


SANDJERNET, 6100 HADERSLEV 

Her ses udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.

For mere info - klik her

 


LØGTEN ØSTERVEJ, 8541 SKØDSTRUP

Her ses udvalgte billeder fra udstillingshuset, som kan bruges som inspiration.

For mere info - klik her


OPSTRUPENGEN, TRANBJERG, 8320 MÅRSLET

Her ses udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af huset på Opstrupengen, Tranbjerg, 8320 Mårslet


ODINS AGER, DALBY, 6000 KOLDING 

Her ses udvalgte billeder fra udstillingshuset, som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Odins Ager 23, Dalby, 6000 Kolding

 


 

KIPLINGS ALLÉ, 9260 GISTRUP 

Vores udstillingshus på Kiplings Allé er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Kiplings Allé 1, 9260 Gistrup

 


HVIDTJØRNEN, 8700 HORSENS

Vores udstillingshus på Hvidtjørnen er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Hvidtjørnen 17, 8700 Horsens

 


GRIEGSVEJ, FREJLEV, 9200 AALBORG SV

Vores udstillingshus på Griegsvej er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Griegsvej 248, Aalborg


FRUENS BØGE, LUND, 8700 HORSENS

Vores udstillingshus på Fruens Bøge i Horsens er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Fruens Bøge 5, Lund, 8700 Horsens


LØGTEN ØSTERVEJ, 8541 SKØDSTRUP

Vores udstillingshus på Løgten Østervej  er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Løgten Østervej 27, Skødstrup

 


HVIDTJØRNEN, 8700 HORSENS

Vores udstillingshus på Hvidtjørnen i Horsens er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.