Loading...

Afleverede huse

Nedenfor følger eksempler på huse vi har afleveret og som kan bruges som inspiration


IDYLVÆNGET , 6000 KOLDING (SOLGT) 

Her er mulighed for at opleve et længehus på 146 m2 med valmtag. Her gælder det om at komme ud og se, hvordan I kommer rigtigt langt med den rigtige planløsning på selv mindre kvadratmeter. Køkken/alrum og stue er ud i et, som virkelig skaber et hyggeligt og ikke mindst rummeligt rum som familiens naturlige samlingssted.

 FOR MERE INFO - KLIK HER

 


ROMERDALEN, 5250 ODENSE SV

Romerdalen er placeret i den sydvestlige del af Odense - en meget attraktiv beliggenhed med kun 10 km til Odense centrum. Her er ikke langt til hverken børnehave, skole eller indkøb. Den smukke natur ligger lige uden for døren.

Her tilbyder Milton Huse et længehus på 150 m2 med lige gavl og integreret dobbeltcaport og redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Grunden er på 551 m2 med en dejlig sydvestvendt have.

 LÆS MERE - KLIK HER

 

 


 EJSBØLHØJ, 6100 HADERSLEV

152 m2 knækhus med 3 børneværelser og 2 badeværelser.

Huset er beliggende midt i en pragtfuld natur omgivet af skove og tæt ved Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj er placeret i den vestlige del af Haderslev – en meget attraktiv beliggenhed, hvorfra der er nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehaver og gågaden nås på ganske kort tid. Den smukke natur er lige uden for døren og ikke mindst Ejsbøl Sø.

FOR MERE INFO - KLIK HER


 KORNBLOMSTEN, 8700 HORSENS

Her kan vi tilbyde et flot vinkelhus på 151 m2 beliggende i den sydlige del af Horsens. Tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Huset har 3 børneværelser og 2 badeværelser, et stort bryggers med plads til hele familiens overtøj og barnevogn og et dejligt lyst køkken/alrum med plads til både madlavning og lektielæsning. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse. Grunden er på 810 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have.

 Her er link til en detaljeret beskrivelse af Kornblomsten, 8700 Horsens


ØRSKOVBÆK PARKEN, 8732 HOVEDGAARD

Få inspiration til et 151 m2 vinkelhus med 49 m2 integreret dobbelt carport. Huset er valmtag og er en af vores mest solgte planløsninger.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af Ørskovbæk Parken, 8732 Hovedgård


GRIEGSVEJ , FREJLEV, 9200 AALBORG SV.

Et lækkert forskudt vinkelhus på 176 kvm med rigtig mange fine detaljer. Her kan nævnes et stort lyst køkken/alrum, der via franske døre giver adgang til lys og lækker stue. 

Kig nedenstående galleri igennem og alternativt se på planløsningen i nedenstående flyer. Her er mulighed for masser af inspiration til jeres personlige hus. 

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Griegsvej, Frejlev, 9200 Aalborg SV


BAKKESTJERNEN, 8700 HORSENS

Dette vinkelhus på 151 m2 med 49 m2 integreret dobbelt carport og 13 m2 overdækket terasse er et af kundernes absolutte favoritter. Her er tale om et hus, der er meget økonomisk og en plantegning, hvor hver kvadratmeter virkelig er udnyttet. Planløsningen fungerer rigtig godt for mange familier. 

Kig i nedenstående flyer og ikke mindst søg rundt i galleriet og få inspiration til jeres næste drømmehus.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Bakkestjernen 7, 8700 Horsens


NØRREGÅRDS ALLÉ, 8362 HØRNING

Her vil I i nedenstående galleri og ikke mindst flyer kunne få inspiration til et hus på 158 kvm med 3 børneværelser og to badeværelser. Huset er et forskudt vinkelhus med opmurede gavle. Husets indretning tager virkelig hensyn til familiens trivlsel i hverdagen. Her er et depotrum i direkte forbindelse med køkkenet med plads til alle de praktiske ting, der er rare at have tæt på men som ellers fylder rigtig meget i køkkenets skabe. er et bryggers med plads til barnevogn, våde flyverdragter og ikke mindst vasketøj.

Husets køkken/alrum er med dets skrålofter og store vinduespartier et meget rummeligt og lyst rum, der virkelig byder velkommen til god familiehygge med lektier, leg og madlavning på én og samme tid.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af huset på Nørregårds Allé, 8362 Hørning


IDYLVÆNGET, 6000 KOLDING

Her er tale om et hus på 163 m2. Huset er et længehus med en 47 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Her kan opleves en planløsning, hvor hver kvadratmeter er udnyttet samt særlige detaljer eksempelvis en muret væg, som adskiller køkken/alrum og stue. Find meget mere inspiration i nedenstående flyer samt kig endelig husets galleri igennem.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af projektet på Idylvænget, 6000 Kolding


HØJE STØVRING, 9530 STØVRING

Her kan I se et meget rost vinkelhus med ensidig taghældning på 159 m2 kendetegnet ved store vindues partier, rummelighed og ikke mindst fine detaljer i materialevalget. Oplev en planløsning med plads til hele familien.

Gå endelig på opdagelse i nedenstående fotos


STÅLMOSEVEJ, VINDINGE, 4000 ROSKILDE

Her kan I se et vinkelhus på 151 m2 med en fin overdækket terrasse, der også giver muligheden for at kunne holde varmen også ud på de senere aftentimer, hvor den danske dug er faldet. Her opleves et hus med en planløsning uden spild og med plads til hele familien.


IDYLVÆNGET, 6000 KOLDING

I Kolding har vi solgt dette fine vinkelhus på  151 m2 med 3 børneværelser og 2 badeværelser. Her er huset bygget med valmtag. Få en masse inspiratoin til indretningen i nedenstående galleri.  


LANGFREDDAL, 8471 SABRO

Vi har solgt dette flotte 160 m2 længehus med 48 m2 integreret dobbelt carport og ensidig taghældning.

Se de flotte detaljer på billederne nedenfor. Et hus i særklasse. 


SNOGEKÆR, 3630 JÆGERSPRIS, NYOPFØRTE RÆKKEHUSE, 16 BOLIGER,
3 BOLIGTYPER 

Vi har afleveret et spændende projekt med 16 boliger på ca. 113 m2.. Nedenfor følger udvalgte billeder fra projektet som kan bruges som inspiration.


MIDTAGER, FOLDBY, 8382 HINNERUP

Vi har afleveret et spændende projekt med 14 boliger på ca. 113 m2.. Nedenfor følger udvalgte billeder fra projektet som kan bruges som inspiration. 


SNOGEKÆR, 3630 JÆGERSPRIS

Her kan I opleve et længehus på 144 kvm.  Vores udstillingshus på Snogekær er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.

 


SANDJERNET, 6100 HADERSLEV

Vores udstillingshus på Sandjernet er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.


SØPARKEN, 7451 SUNDS

Vi har afleveret et spændende vinkelhus i Sunds på 190 m2 . Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration. 


HOVVÆNGET, LUND, 8700 HORSENS

Vores udstillingshus på Hovvænget er solgt. Huset er et knækhus 163 m2 med valmtag. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset, som kan bruges som inspiration.


BÆVEREN, 9530 STØVRING

På Bæveren har vi solgt dette fine vinkelhus på 163 m2. Huset er bygget med opmurede gavle.

Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration. 


EMIL ERNST VEJ, 7442 ENGESVANG 

Vi har afleveret et spændende kvadrathus i Engesvang. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.


VEILGÅRDSPARKEN, 8340 MALLING

Huset på Veilgårdsparken 5 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af huset på Veilgårdsparken, 8340 Malling

 


LØGTEN ØSTERVEJ 139, 8541 SKØDSTRUP (SOLGT)

Huset på Løgten Østervej 139 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.


 

KRAVNSØPARKEN 34, HJERTING, 6710 ESBJERG V 

Udstillingshuset på Kravnsøparken 34 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Kravnsøparken 34, Hjerting, 6710 Esbjerg V.

 


SANDJERNET 7, 6100 HADERSLEV 

Udstillingshuset på Sandjernet 7 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Sandjernet 7, 6100 Haderslev

 


LØGTEN ØSTERVEJ 105, 8541 SKØDSTRUP (SOLGT)

Udstillingshuset på Løgten Østervej 105 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Løgten Østervej 105, 8541 Skødstrup


OPSTRUPENGEN 8, TRANBJERG, 8320 MÅRSLET (SOLGT)

Huset på Opstrupengen 8 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra huset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af huset på Opstrupengen 8, Tranbjerg, 8320 Mårslet


ODINS AGER 23, DALBY, 6000 KOLDING (SOLGT)

Vores udstillingshus på Odins Ager 23 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Odins Ager 23, Dalby, 6000 Kolding

 


DIGEVEJ 17A-17H, TJØRRING, 7400 HERNING (SOLGT)

Vi har afleveret et spændende projekt med 4 dobbelthuse med 8 boliger på 115 m2.. Nedenfor følger udvalgte billeder fra projektet som kan bruges som inspiration.

 


KIPLINGS ALLÉ 1, 9260 GISTRUP (SOLGT)

Vores udstillingshus på Kiplings Allé 1 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Kiplings Allé 1, 9260 Gistrup

 


HVIDTJØRNEN 17, 8700 HORSENS (SOLGT)

Vores udstillingshus på Hvidtjørnen 17 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Hvidtjørnen 17, 8700 Horsens

 


GRIEGSVEJ 248, FREJLEV, 9200 AALBORG SV, (SOLGT)

Vores udstillingshus på Griegsvej 248 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Griegsvej 248, Aalborg


FRUENS BØGE 5, LUND, 8700 HORSENS, (SOLGT)

Vores udstillingshus på Fruens Bøge 5 i Horsens er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Fruens Bøge 5, Lund, 8700 Horsens


LØGTEN ØSTERVEJ 27, 8541 SKØDSTRUP, (SOLGT)

Vores udstillingshus på Løgten Østervej 27 er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.

Her er link til en detaljeret beskrivelse af udstillingshuset Løgten Østervej 27, Skødstrup

 


HVIDTJØRNEN 19, 8700 HORSENS, (SOLGT)

Vores udstillingshus på Hvidtjørnen 19 i Horsens er solgt. Nedenfor følger udvalgte billeder fra udstillingshuset som kan bruges som inspiration.