Betal først hus ved overtagelse

Projektforslag: Fladhøjparken 59

Se projekt

Jeg er interesseret i

Fladhøjparken, Rødekro

Milton Huses kontantpris:

Byggegrund midt i Rødekro

Milton Huse udbyder en byggegrund centralt beliggende i Rødekro i det nye boligområde Fladhøjparken, der ligger omkranset af træer og natur. Rødekro ligger i det midt/østlige Sønderjylland få minutters kørsel fra Aabenraa. Den nye udstykning ligger mellem Savværksvej og Fladhøjvej med skov og naturarealer som nærmeste nabo mod nordvest. Mod syd grænser området direkte op til skole, sportsfaciliteter, aktivitetsplads og institutioner. Der er anlagt stisystemer, som så børene kan komme trygt afsted om morgenen. Skal du på motorvejen, er der kun få kilometers kørsel til E45, ligesom indkøbsmuligheder og togforbindelse også findes lige i nærheden. 

Leder du efter en tryg, praktisk og naturskøn beliggenhed i Sønderjylland, så er Fladhøjparken et oplagt - og økonomisk attraktivt - bud. Der er udlagt fjernvarme i området, og rammerne for, hvad du må bygge, er forholdsvis brede - så der er god mulighed for at bygge drømmehuset.

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Så snart du har købt grunden, kan den kreative proces med at skabe huset gå i gang.

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af det nybyggede hus - skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

 
Grunde til salg:

  • Fladhøjparken 59 - 1026 kvm - 675.000 kr.

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand og spildevand. Grunden har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig selv, mens huset først skal betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot