Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Hørretvænget, Mårslet, Aarhus

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Milton Huse udbyder 9 attraktive byggegrunde til salg, og bygger din drøm af et hus på den grund, du vælger.

Hørretvænget, 8320 Mårslet

Kun 2 grunde tilbage


Sjælden mulighed i Aarhus-området
Det er ikke hver dag, Milton Huse har 9 attraktive grunde til salg i Mårslet lige syd for Aarhus, så hvis drømmen er nybyg, et liv omgivet af natur og at bo bynært, så er det nu, du skal gribe chancen. Med en Milton Huse byggerådgiver ved din side, vil du opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker, og du er midt i dialogen, når tegnestuen sætter stregerne til en planløsning og et arkitektonisk udtryk, som matcher dine drømme. Hos Milton Huse går vi ikke med en bestemt ”type”, men sætter i stedet en ære i at tegne og bygge personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens.


Perfekt ramme for familielivet, nær skov og vand
Mårslet er en smukt beliggende stationsby og satellit til Aarhus med ca. 5.000 indbyggere. Området har en nærmest magnetisk kraft på børnefamilier og et rigtig godt ry, bl.a. pga. naturen, men også et godt udbud af aktiviteter i Mårslet Hallen, hvor der spilles både fodbold og håndbold.

Byggegrundene ligger i den nordlige del af Mårslet, ind mod Aarhus. Med bil eller det bæredygtige valg – letbanen - kan du hurtigt nå frem. Fra Hørretvej er der cykelsti direkte til centrum af Aarhus til stor glæde for motionister, men også for dig, der arbejder i byen. Med bopæl i den nye udstykning på Hørretvænget har du og dine børn super nem adgang til alt, hvad I har brug for, som fx indkøb, folkeskole og børnehave. Ligesom skoven og vandet ved det populære Moesgaard Strand ligger blot 10 minutters kørsel fra din nye adresse. Her er hverken langt til kultur, natur eller bølgeskvulp.


Størrelse og priser
Byggegrundene varierer i størrelserne fra 719 m2 til 840 m2 for den største.
Priserne starter fra 2.395.000 kr.* og er eks. byggemodning.

*Hertil kommer tilslutningsafgifter, estimeret til ca. kr. 190.000,- inkl. moms.


Ved køb af en byggegrund får du en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Det betyder, at du allerede fra købstidspunktet kan gå i gang med den kreative proces – fra idé til valg af arkitektur. Byggerådgiveren mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om muligheder, behov og rammer. Herefter udarbejdes skitser til dit nye hus, og et oplæg til plantegning.

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem mod aflevering af et nybygget hus, der er skræddersyet til den valgte byggegrund og dine ønsker.

Når du køber byggegrunden nu, sparer du penge til tinglysning, får god tid til tegningsfasen og betaler først for selve byggeriet ved nøgleoverdragelse.

Alle byggegrundene har fået foretaget en jordbundsundersøgelse, hvilket også er en fordel, da det betyder, at der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.


Køb af byggegrund

Du er meget velkommen til at kontakte den lokale byggerådgiver hos Milton Huse på tlf. 7562 4300, for at købe eller høre mere om byggegrundene. Vi mødes også gerne med dig på adressen. Men vent ikke for længe, da grundene sælges efter princippet først til mølle.

Byggegrundene sælges uden byggepligt med Milton Huse.

Mulighed for køb af grunde **)
Hørretvænget nr. 2: Milton inspirationshus på vej
Hørretvænget nr. 4: Milton inspirationshus på vej
Hørretvænget nr. 6: 734 kvm
Hørretvænget nr. 22: 760 kvm 

 **) I henhold gældende måleblad og lister

Er du interesseret?
Kontakt en lokal byggerådgiver på tlf. 7562 4300, og hør mere om grundene, eller book et møde.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først hus ved overtagelse

Byggegrundene sælges uden byggepligt med Milton Huse

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot