Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Myntebakken 3, Randers

Milton Huses kontantpris:

Myntebakken i Randers NØ

Grund til salg i attraktivt og børnevenligt nybyggerkvarter i Randers.

Byggegrunden ligger i en ny udstykning i det naturskønne Dronningborg langs Randers Fjord. Bydelen er beliggende i den nordøstlige del af Randers by og er et af de mest attraktive kvarterer i området tæt ved natur, daginstitutioner, indkøb, skoler og fritidsaktiviteter og kun ca. 5 km fra Randers centrum.

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 

Så snart du har købt en grund, kan den kreative proces gå i gang. 

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. 

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af et nybygget hus, der er skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

Grunde til salg:

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand, fjernvarme samt spildevand.

Alle grundene har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig, mens huset først betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot