Betal først hus ved overtagelse

Projektforslag: Østermarken 421

Se projekt

Jeg er interesseret i

Østermarken, Hjallerup

Milton Huses kontantpris:

Østermarken i Hjallerup

Grund til salg i populært og børnevenligt nybyggerkvarter.

Er drømmen at bo i et fredeligt og trygt nybyggerkvarter blandt mange andre børnefamilier?

Så tag et kig på denne nye udstykning i Østermarken, der kan lidt af hvert. Her finder du fx et veludbygget stisystem, der forbinder skole og idrætscenter, så du trygt kan lade børnene gå eller cykle til skole og fritidsaktiviteter.

Hjallerup byder desuden på et rigt foreningsliv med over hundrede foreninger, tre dagligvarebutikker og en biograf, ligesom der er nem adgang til motorvejen med blot tyve minutters kørsel til Aalborg C.

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 

Så snart du har købt en grund, kan den kreative proces gå i gang. 

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. 

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af et nybygget hus, der er skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.

Grunde til salg:

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand, fjernvarme samt spildevand.

Alle grundene har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig, mens huset først betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot