Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Østermarken, Hjallerup

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Østermarken, Hjallerup

Grund til salg i populært og børnevenligt nybyggerkvarter

Er drømmen at bo i et fredeligt og trygt nybyggerkvarter blandt mange andre børnefamilier? Så tag et kig på denne nye udstykning i Østermarken, der kan lidt af hvert. Her finder du fx et veludbygget stisystem, der forbinder skole og idrætscenter, så du trygt kan lade børnene gå eller cykle til skole og fritidsaktiviteter. Hjallerup byder desuden på et rigt foreningsliv med over hundrede foreninger, tre dagligvarebutikker og biograf, ligesom der er nem adgang til motorvejen med blot tyve minutters kørsel til Aalborg C.

Ved køb af en byggegrund får du en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 
Det betyder, at du allerede fra købstidspunktet kan gå i gang med den kreative proces – fra idé til valg af arkitektur. Byggerådgiveren mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om muligheder, behov og rammer. Herefter udarbejdes skitser til dit nye hus, og et oplæg til plantegning.

Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem mod aflevering af et nybygget hus, der er skræddersyet til den valgte byggegrund og dine ønsker.

Når du køber byggegrunden nu, sparer du penge til tinglysning, får god tid til tegningsfasen og betaler først for selve byggeriet ved nøgleoverdragelse.

Alle grundene har fået foretaget jordbundsundersøgelse, så der kan gives fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.


Grunde til salg:
Østermarken 421, Hjallerup - Pris: 635.000 kr. 

Prisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand, fjernvarme samt spildevand.


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300, og hør mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først hus ved overtagelse

Byggepligt med Milton Huse

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot