Betal først hus ved overtagelse

Projektforslag: Skifervænget 2

Projektforslag: Skifervænget 12

Jeg er interesseret i

Skifervænget, Lunderskov

Milton Huses kontantpris:

2 attraktive grunde nær Lunderskov

Milton Huse udbyder to byggemodnede grunde i en nyudstykning vest for Lunderskov nær Dollerup Sø. Den lukkede vej ligger i tilknytning til Stenvænget, Koralvænget og Sandvænget. Byen Lunderskov ligger kun fem minutter væk, og herfra er der kun 13 km til Kolding.

I Lunderskov finder du skoler, institutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter - alt det som børnefamilien har brug for. Fra udstykningen er der kun fem minutters kørsel til motorvejsnettet, og skal du med offentlig transport, så er Lunderskov station et trafikalt knudepunkt i regionen, hvorfra du kan stige på både regionaltog, InterCity og InterCityLyn. 

Der er altså masser af gode grunde til at kigge nærmere på Skifervænget, hvis du og familien overvejer at bygge nyt i det sydlige Danmark. Med grundpriser på kun 425.000 kr. kan du også bruge det ekstra på at skabe det helt rigtige hus 

Få en professionel tegner og byggerådgiver med i købet 

Så snart du har købt en grund, kan den kreative proces med at skabe huset gå i gang. 

En byggerådgiver fra Milton Huse mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om dine muligheder, ønsker og behov. Herefter kan tegnestuen begynde at udarbejde skitser og et oplæg til plantegning.

Selve byggeriet betaler du først, når huset står klar til aflevering. Det sparer dig penge til tinglysningen og giver god tid og ro til at få tegnet det helt rigtige hus. Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem til afleveringen af et nybygget hus, der er skræddersyet efter byggegrunden og dine ønsker.


Grunde til salg:

  • Skifervænget 2 - 973 kvm - 425.000 kr.
  • Skifervænget 12 - 1005 kvm - 425.000 kr.

Priserne er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand og spildevand. Der er foretaget jordbundsundersøgelse på grundene, så der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord. Det giver tryghed og vished om den samlede økonomi fra start. 


Er du interesseret?
Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 for at høre mere om grundene, eller book et møde med en lokal byggerådgiver. Vi mødes også gerne med dig på adressen.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • Der er byggepligt med Milton Huse.
  • Grunden købes for sig selv, mens huset først skal betales ved aflevering. Det giver god tid og ro til tegnefasen og sparer dig penge i tingslysningsafgift.

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Trustpilot