Modelfoto

Huset er til salg

Afvent pris

Åbent Hus

Huset åbner i 2024

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Juliehøj 43, 7120 Vejle

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Juliehøj 43, Vejle

Set udefra
Inspirationshuset på Juliehøj 43 er på 178 m² og opført som forskudt vinkel med skøn sydvestvendt terrasse hvor solen kan nydes hele dagen. Foran stuen en hyggelig lille overdækning til både grill og hygge. Huset er passet godt ind i terrænet med forskydninger og med carporten på 50 m² med muret gavl og muret redskabsrum præsenter sammen med den ekstra højde et hus der oser af klasse.

Set indefra
Jeres gæster træder ind i huset i en flot hall-agtig entre med en stor bænk og højt til loftet og I har selv adgang direkte fra carporten. Forskydningerne i huset er med til at give en dynamisk oplevelse en fornemmelse af rum der er endnu større end de. Rumme har alle en god akustik da der er træbetonlofter overalt. Huset er helt unikt i sin indretning og opbygning på grunden. Der er et enkelt trin fra entre til gang og igen fra gang til køkkenalrum. Fra køkkenalrum til stuen er der 2 trin som giver en hel fantastisk fornemmelse af højde i alrummet og huleagtig virkning i stue og voksensoveafdelingen. 

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegeninvinding, som sikrer et perfekt indklima og et lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og det opvarmes med jordvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

  • Hustype: Forskudt vinkelhus.
  • Mursten: 2.4.35 Twilight fra Egernsund Tegl.
  • Tag: Saddeltag uden udhæng.
  • Vinduer: Rationel Aura Plus
  • Lofter: Træbetonlofter med god akustikdæmpning i hele huset.
  • Gulve: Akustik designkork Montana Oak fra Timber Pro i stue, værelser, kontor, walkin og soveværelse samt store 60x60 cm klinker i entre, bryggers køkkenalrum, depot og badeværelser .
  • Vægge: med glasfilt.
  • Inventar: Flot luksus fra HTH.
  • Varmekilde: Jordvarmepumpe.
  • Fliser i indkørsel, terrasser og rund om huset samt græs.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot