Modelfoto

Huset er til salg

3.495.000,-

Åbent Hus

Huset åbner i 2023

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Skifervænget 2, 6640 Lunderskov

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Skifervænget 2, Lunderskov

Huset udefra:
Inspirationshuset på 165 m2 er et vinkelhus. Murstenen er 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl med hvide, gule og gråbrune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende ståltagrender. Huset er med en 49 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 973 m², hvor solen kan nydes i haven om eftermiddagen og aftenen.

Huset indefra:
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du kan gå direkte til det praktiske bryggers med god bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og med vinduer/vinduesdøre i begge ender, der giver et skønt naturligt lys. Fra det gennemgående køkken/alrum er der en åben forbindelse til den lyse stue. Fra køkken/alrummet er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse, og der er udgang til en dejlig syd/vest vendt terrasse. Huset har varmegenvindingsanlæg, der sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 (BR18) og opvarmningen er fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

• Hustype: Vinkelhus
• Mursten: 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl
• Tag: Valmtag med sorte tagsten og med 30 cm udhæng.
• Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
• Lofter: Beklædt med flotte hvide gipslofter samt skrålofter med akustikfelter i køkken/ alrum og stue.
• Gulve: Flotte slidstærke laminat plankegulve Genova Eg Natur i stue, soveværelse, kontor og værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker (nr. 9) på gulvene i entré, gang, bryggers, køkken/alrum, depot og begge badeværelser.
• Vægge: Med glasflit.
• Inventar: Alt er i lækkert design fra HTH.
• Huset opføres som: BR18.
• Opvarmning: Fjernvarme.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot