Modelfoto

Huset er til salg

3.495.000,-

Åbent Hus

Huset åbner i 2024

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Skifervænget 2, 6640 Lunderskov

Milton Huses kontantpris:

Skifervænget 2, Lunderskov

Huset udefra:
Inspirationshuset på 165 kvm er et vinkelhus. Murstenen er 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl med hvide, gule og gråbrune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer og matchende ståltagrender. Fra husets stue og køkken-alrum er der udgang til en dejlig overdækket terrasse. Huset er med en 49 kvm stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er 973 kvm med en dejlig have, hvor solen kan nydes om eftermiddagen og aftenen.

Huset indefra:
I husets entré har vi gjort plads til en praktisk og hyggelig siddeniche, så du kan sidde behageligt, mens du tager dine sko af og på. På venstre hånd ligger det praktiske bryggers med god bordplads.

Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og et badeværelse. Køkken-alrummet ligger i husets midte i åben forbindelse til den lyse stue. I både stue og køkken-alrum er der 15 grader skrålofter med akustikfelter. Der er ovenlysvindue over køkkenøen og vindupaspartier i begge ender af køkken-alrummet, som sammen giver et skønt og naturligt lysindfald. Fra både køkken og stue er der ligeledes udgang til en lækker overdækket terrasse.

Fra køkken-alrummet har du også adgang til husets forældreafdeling, der består af et dejligt soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse med linjeafløb og indbygget sæbehylde.

Huset indefra:
Huset har varmegenvindingsanlæg, der sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets opvarmning er fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Huset opføres med henblik på en DGNB Villa-certificering. Læs mere om Ansvarligt Byggeri her.

 • Hustype: Vinkelhus
 • Mursten: 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl
 • Tag: Valmtag med sorte tagsten og 30 cm udhæng
 • Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt
 • Lofter: Hvide gipslofter samt skrålofter med akustikfelter i køkken-alrum og stue
 • Gulve: Laminatplankegulve af typen Genova Eg Natur i stue, soveværelse, kontor og værelser. 60 x 60 cm klinker (nr. 9) på i entré, gang,
  bryggers, køkken-alrum, depot og badeværelser
 • Vægge: Glasflit
 • Inventar: HTH
 • Opvarmning: Fjernvarme


Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot