2-planshuse

Hos Milton Huse bygger vi både stort og småt. Har du en stor familie, hvor der er brug for mere plads? Eller måske bare en mere naturlig opdeling af værelser og køkken/alrum? Så kan et 2-planshus måske være løsningen.

Derfor skal du bygge et 2-planshus

Med et 2-planshus får du et hus, hvor der både er plads til fællesskabet og til det enkelte familiemedlems privatliv.

Om du bygger i et fladt eller bakket område, er et 2-planshus en super god løsning. Du kan med fordel udnytte hele grunden og måske endda få udsigt med, hvilket mange familier finder særligt attraktivt.

Med et 2-planshus får du mange muligheder i forhold til indretning indenfor men ikke mindst udenfor. I et 2-planshus kan du udnytte overetagen til mange forskellige formål, hvor hele familien kan samles.

Byg det rette 2-planshus

2-planshuse er gennem de senere år blevet meget populære, fordi der er et hav af muligheder for at skabe et spændende hus med et arkitektonisk præg af niveauforskelle. Når du bygger et 2-planshus, kan der skabes synergier mellem husets afdelinger og niveauer.

Om du ønsker et hus til den store familie med mange værelser, eller et hus til den mindre eller måske nybagte familie, så står vi klar til at hjælpe dig.

Få inspiration fra eksisterende plantegninger af 2-planshuse og lad tegnestuen skabe dit drømmehus ud fra dine behov og ønsker.

Prisen på et 2-planshus

Prisen på et 2-planshus varierer fra hus til hus, da materialevalg og størrelse er faktorer, der kan rykke på prisen.

Hos Milton Huse er du dog altid garanteret, at prisen fastholdes gennem hele forløbet. På den måde undgår du unødig bekymring over uforudsete udgifter. Din personlige byggerådgiver er med dig hele vejen, og står klar til at hjælpe dig med at træffe beslutninger vedrørende dit nye drømmehus. Hos Milton Huse bygger vi rammen om dit drømmehjem.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot