Længehuse

Hos Milton Huse designer vi et hus, der passer til dine ønsker. Med fokus på detaljer og professionel rådgivning gennem hele forløbet, kan du være sikker på at få et hus, der matcher dine drømme.

Et længehus er blandt de helt store favoritter hos mange børnefamilier. Det er blandt andet på grund af de økonomiske fordele, da det er billigere at bygge et længehus end et hus med flere vinkler. Længehuset er nemt at indrette og tilbyder mange muligheder, når det kommer til plantegninger og størrelser.

Har du en aflang grund, er et længehus en rigtig god og optimal løsning. Længehuset er nemt at placere, og det giver dig god mulighed for at påvirke arkitekturen for eksempel ved valg af taghældning.

Derfor skal du bygge et længehus          

Med et længehus får du mange muligheder for at lege med planløsningen. Du kan flytte rundt på rummene, samt tilpasse huset til familiens behov og ønsker uden for meget spildplads. Derfor er denne husform også en af de mest funktionelle. Længehuset giver dig mulighed for en lækker overdækket terrasse i forlængelse af huset eller alternativt en god bred terrasse på siden af huset med adgang fra både husets køkken/alrum og stue.

Har du en bil, eller ønsker du et ekstra rum, hvor du kan opbevare græsslåmaskinen, haveredskaber og værktøj, så får du med et længehus en perfekt mulighed for at opfylde det behov med en integreret garage. Du kan se eksisterende plantegninger for et længehus her.

Byg det rette vinkelhus

Et vinkelhus fra Milton Huse egner sig til de fleste udformninger af byggegrunde og giver mange muligheder for indretning og funktionalitet. Vinkelhuset er perfekt, hvis du ønsker store lyse arealer og et godt lysindfald i alle værelser.

Plantegninger af huset danner rammerne for den fremadrettede proces. Du kan drage inspiration fra eksisterende plantegninger – her vil du kunne se forskellige forslag til, hvordan dit vinkelhus kan formes. Om du ønsker et vinkelhus med forskudt vinkel eller en carport til bilen, så har vi en løsning til dig. Se de mange forskellige muligheder for vinkelhuse, eller få råd og vejledning af en af Milton Huses kompetente byggerådgivere.

Prisen på et længehus

Hos Milton Huse garanterer vi dig en fornuftig pris samt rådgivning igennem hele processen. Prisen på et længehus afhænger af flere variabler såsom størrelse og materialevalg. Kontakt en af Milton Huses dygtige byggerådgivere eller se priseksemplerne på typehuse og få indsigt i prisen på dit nye drømmehjem.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot