Projektudvikling og rækkehusbyggeri

Milton Huse tegner og bygger enfamilieshuse til private, og rækkehuse til professionelle investorer.

Byggefirmaet er startet af Erik Rehnquist og familien i 2013, hvor ambitionen var at bygge 25 huse om året. I dag er Milton Huse en landsdækkende virksomhed.


Fra Hedensted til hele landet

Milton Huses B2B-afdeling er centralt placeret i Jylland, nærmere betegnet Hedensted, hvor du som investor og erhvervskunde bliver budt velkommen af et erfarent team af specialister, der brænder for udvikling og opførelse af projektbyggeri og rækkehuse i hele Danmark.

Alt-i-ét koncept

B2B-afdelingen varetager den samlede procesopgave, fra første møde til aflevering af nøglerne og eftersalgsservice. Ønsker du en samarbejdspartner, der kan overdrage projektet fuldt udlejet til aftalt huslejeniveau, er det en opgave, som vi har stor erfaring i. I Milton Huses B2B-afdeling har vi, i samarbejde med professionelle parter, udviklet et totalkoncept inklusiv udlejningsopgaven.

Inden du beslutter dig: få indblik i Milton Huse cases fra projekter, der minder om det, du søger at investere i.

Kvalitet og høj faglighed

Høj kvalitet og tryghed i processen er essentielt, hvorfor vi – fra projekt til projekt - sammensætter det team, vi vurderer bedst matcher den enkelte opgave. Uanset opgavens størrelse og omfang vil du møde et kompetent team dedikeret til udvikling og byggeri af rækkehuse til professionelle investorer.

B2B er et forretningsområde, hvor Milton Huse igennem længere tid har oplevet stor vækst. I dag bygger Milton Huse ca. 1900 enheder om året.

Referenceprojekter

   

Se et udpluk at tidligere solgte rækkehusprojekter fra Milton Huse. 

    

Se projekter

Billeder af dobbelthuse på Tave Bonden, Birkende i Langeskov og rækkehusprojekt på Skovmårvej i Hinnerup.

Se flere projektbyggerier 

Følg med på LinkedIn og bliv bl.a. opdateret på Milton Huses rækkehusprojekter. 

 

Milton Huse på LinkedIn

Du er velkommen

Er du interesseret i en dialog om samarbejde og projektbyggeri, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Trustpilot