Mød en professionel tegner

Få papir på din boligdrøm

Er drømmen at bygge nyt hus en dag? Så kan du gøre brug af Milton Huses nyeste koncept ”Få papir på din boligdrøm”. En unik mulighed for uforpligtende en-til-en-sparring med en professionel tegner. Med dig hjem får du inspiration og de første streger til den plantegning, der kan blive rammen om dit hjem en dag.  

Gør brug af unikt tilbud lige nu.
Book møde med en professionel tegner – og få papir på din boligdrøm.


Bestil magasin og få inspiration:
Ønskes pr.


    

    

Få papir på din boligdrøm

Hos Milton Huse ved vi, at det er en stor beslutning at opføre et helt nyt hus, at flytte og starte forfra. Vi ved, at det kan være en længerevarende proces at være boligsøgende. Overvejelser går frem og tilbage om vigtige parametre som husets størrelse, arkitektur, funktion, planløsninger, pris og beliggenhed. Det tager tid at træffe valg, og mulighederne er mange. Derfor kan det være en hjælp at spille bold med en professionel tegner og byggerådgiver, inden du beslutter dig.

Et møde designet til dig
Enetimer med en professionel tegner er en luksus, som vi ved, at mange drømmer om, og nu giver vi dig tilbuddet. Ønsker du at gøre brug af konceptet ”Få papir på din boligdrøm” sammensætter vi et team bestående af en lokal byggerådgiver og en dygtig kollega fra tegnestuen, som kan hjælpe dig. På dette ene møde får du direkte adgang til en professionel tegner, der kan inspirere, oversætte dine tanker til indledende plantegningsstreger - og svare på spørgsmål om nybyggeri. Det er ren luksus.

Før mødet kontakter den lokale byggerådgiver dig for en kort snak, og for at få en idé om, hvad du drømmer om. På den baggrund designer vi mødet til dig.

Tid med en professionel tegner
En professionel tegner og bygningskonstruktør har fingeren på design- og arkitekturpulsen. Tegneren er dygtig til at disponere, og til at skitsere det du drømmer om - også uden at rutte med kvadratmeterne. Ønsker du et mere bæredygtigt byggeri kan Milton Huses tegner fx gøre plantegningen skalérbar, så huset nemt kan bygges om i takt med nye boligbehov. En tagløsning kan i udgangspunktet fungere som en overdækket terrasse og senere blive tag over et ekstra børneværelse eller multirum. Interesserer du dig for mere bæredygtigt byggeri, inviterer vi Milton Huses bygge- og DGNB Villa-rådgiver med til dit møde.

Få en tegning med hjem
På mødet starter vi med at lytte og give plads til dine drømme og idéer. Medbring gerne dit eget idékatalog af billeder fra Instagram, Pinterest eller udklip fra magasiner som Ét hjem/ By Milton, Bo Bedre eller hvor du henter din inspiration. Planløsninger fra andre huse kan også medbringes. Møder du op helt uden idéer, kan du glæde dig til at blive inspireret af det kreative Milton Huse team. Inden mødet er omme, er målet, at vi har slået de første streger til en foreløbig skitse, som er lige til at bygge videre på. Den får du med hjem med det samme.

Vælger du at gå videre med Milton Huse, møder du den samme byggerådgiver og tegner, der vil være dit personlige team fra idé til færdigbygget hus.

Sådan forbereder du dig til mødet

Det er helt frivilligt, hvor meget energi du vil bruge på forberedelse op til mødet. Her er et par forslag til overvejelser, du kan gøre dig:

  1. Hvorfor drømmer du om at bygge nyt?

Forestil dig, at du står ude foran dit nye Milton hus.

  1. Hvordan ser dit nye hus ud?
  2. Hvem bor i huset? (antal voksne og børn)
  3. Hvor stort er huset? (minimum til max kvadratmeter)
  4. Hvad har du prioriteret i dit nybyggede hus? Rum?
  5. Hvad er du specielt glad for ved indretning og funktion?
  6. Hvordan er det arkitektoniske udtryk? (stil og retning)
  7. Hvilke materialevalg er gennemgående? (ude og inde)
  8. Er dit færdigbyggede hus opført ud fra mere bæredygtige principper? (DGNB Villa*)

*) Læs artiklen: Nye rammer – med omhu og omtanke

  

  


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot