Milton Huse vækster og åbner nyt kontor og showroom i Viborg

Det har vi lavet en lille film om. Se hvordan vi bor, hvordan vi møder kunderne og hør, hvad Bjarne, Lars Peter og Jørgen har på hjertet 

 Vil du gerne have en uforpligtende snak omkring dine nybyggerdrømme med kollegaerne i Viborg? Book et møde på tlf. 7562 4300 eller her.

eNLkpEQmRDw

Book et gratis og uforpligtende møde

Går du selv med byggeplaner, kan du booke et gratis og uforpligtende møde omkring dit kommende nybyggeri på tlf. 7562 4300.

Vi glæder os til at tage imod dig og vise dig rundt i de nye lokaler på Vævervej 14 i Viborg.

Materialevalg? 

Besøg et showroom - nær dig

Kontakt en professionel byggerådgiver og book tid til et besøg i ét af Milton Huses showrooms, når det passer dig. Her kan du og din familie blive inspireret til et kvalitetsbevidst materialevalg, uanset om du tænker i gulve, vægge, vinduesrammer, akustikløsninger, eller fx farven på de mursten dit drømmehus skal bygges med. Vi har indrettet hele køkkener og badeværelser, så du kan opleve de seneste trends i fuld skala - 1:1. Med en Milton Huse byggerådgiver ved din side får du professionel rådgivning og guidelines med udgangspunkt i præcis din situation og tanker om dit drømmehjem.

Læs mere

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot