Loading...

Huse til salg på Fyn


HEDELUNDHEGNET, ODENSE NORD

I den nordlige del af Odense udbyder vi nu 18 byggegrunde. Byggegrundene er placeret 10 minutter fra Odense Centrum i den nordlige del af Odense Vest for Odense Kanal.

Pris på hver byggegrund 775.000,- eksklusiv tilslutningsafgifter på 75.000,- 

LÆS MERE - KLIK HER

hedelundshegnet 20.10.2017


ROMERDALEN, 5250 ODENSE SV

I den sydvestlige del af Odense har Milton Huse investeret i flere byggegrunde. Her udbydes nu de 2 sidste projekthuse på attraktive beliggenheder med kort afstand til hverdagens fornødenheder. Se nedenstående projekthuse - og kontakt os endelig hvis I har spørgsmål - Vi står klar til at hjælpe jer videre med jeres husdrømme.

LÆS MERE - KLIK HER

 Oversigtskort Romerdalen 21092017

 


ROMERDALEN 21, ODENSE SV

Romerdalen er placeret i den sydvestlige del af Odense og har en meget attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum. Tæt på både børnehave, skole og indkøb. Lige uden for døren ligger den smukke natur.

På Romerdalen 21 kan vi tilbyde dette spændende projekthus på 150 m2.  Udover køkken/alrum og stue har huset 2 børneværelser, 2 badeværelser, kontor og bryggers. Forældreafdelingen har soveværelse med walk-in og eget badeværelse. Der er adgang til stuen fra det lyse køkken/alrum og fra begge disse rum er der direkte udgang til terrassen.

Grunden er på 547 m2 med en dejlig sydvestvendt have. 

LÆS MERE - KLIK HER

 


ROMERDALEN 92, ODENSE SV

Til december 2017 står vi klar med dette længehus på 140 m2 på Romerdalen 92. Huset har 2 børneværelser, 2 badeværelser, kontor og bryggers. Forældreafdelingen har soveværelse med eget badeværelse. Det store køkken/alrum ligger i åben forbidelse med den lyse stue. Fra Køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen. Den lyse og dejlige have vender mod sydvest og er på 537 m2. 

LÆS MERE - KLIK HER


ÅBRINKEN 5, 5220 ODENSE SØ

129 m2 længehus med integreret dobbelt carport på 41 m2 med redskabsrum. Huset er færdigopført i November 2017 og til salg nu. Hustes planløsning er med 2 børneværelser og 2 badeværelser, bryggers og stor stue. Her er tale om et hus, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Huset er indflytningsklart til oktober 2017.
Åbrinken har en ideel belligenhed med kun 5 min til Odense C. og midt i skøn natur. Tæt ved Lindved Å og med et fint stisystem, perfekt til gåture og til at få luftet løbeskoene. Skole og indkøb ligger lige i nærheden og der er kun 5 min til motorvejen.

LÆS MERE - KLIK HER

ÅBRINKEN 7, 5220 ODENSE SØ

På denne adresse opføres et længehus på 129 m2 som står indflytningsklart til November 2017. Huset rummer 2 børneværelser, bryggers og 2 badeværelser, soveværelse, stort køkken/alrum og stue. Her er kvadratmeterne optimalt udnyttet og der er ikke gået på kompromis med materialerne. Fra køkken/alrummer er der direkte udgang til haven med en dejlig sydvestvendt have. Integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Huset ligger i naturskønt område tæt på Lindved Å og kun 5 min fra Odense C.. Skole og indkøb ligger lige i nærheden og der er kun 5 min til motorvejen. 
Huset er indflytningsklart til slut November 2017.

LÆS MERE - KLIK HER


ÅBRINKEN 55, 5220 ODENSE SØ

Åbrinken har en ideel beliggenhed med kun 5 min til Odense C. og midt i skøn natur. Tæt ved Lindved Å og med et fint stisystem, perfekt til gåture og til at få luftet løbeskoene. Skole og indkøb ligger lige i nærheden og der er kun 5 min til motorvejen. I december 2017 står huset indflytningsklart.
På Åbrinken 55 tilbyder vi et gårdhavehus på 157 mmed kontor, 2 værelser med tilhørende badeværelse, bryggers og stort køkken/alrum og dejlig lys stue. Forældreafdelingen har eget badeværelse og walk-in. Huset har integreret dobbelt carport på 48 mmed tilhørende redskabrum. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen med plads til masser af hyggetimer og grillaftner. Grunden har en dejlig have som vender mod sydvest og er på hele 797 m2.

LÆS MERE - KLIK HER


ÅBRINKEN 119, 5220 ODENSE SØ

Åbrinken har en ideel belligenhed med kun 5 min til Odense C. og midt i skøn natur. Tæt ved Lindved Å og med et fint stisystem, perfekt til gåture og til at få luftet løbeskoene. Skole og indkøb ligger lige i nærheden og der er kun 5 min til motorvejen. I oktober 2017 står huset indflytningsklart.
Her kan vi tilbyde et attraktivt vinkelhus på 160 m2 med 2 værelser, depotrum med plads til kolonialvarer, kontor, 2 badeværelser, bryggers, stor lyst køkken/alrum og dejlig stue. En forældreafdeling som rummer et soveværelse med walk-in og eget badeværelse. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til overdækket terrasse og den dejlige sydvestvendte have. Grunden er på 786 m2 med plads til både grillaftner og masser af udendørsleg. Her er hver en kvadratmeter udnyttet optimalt.

LÆS MERE - KLIK HER


ÅBRINKEN 120, 5220 ODENSE SØ

Åbrinken har en ideel belligenhed med kun 5 min til Odense C. og midt i skøn natur. Tæt ved Lindved Å og med et fint stisystem, perfekt til gåture og til at få luftet løbeskoene. Skole og indkøb ligger lige i nærheden og der er kun 5 min til motorvejen. 
Her tilbyder Milton et vinkelhus på 165 m2 med 3 værelser, stort køkken/alrum og dejlig lys stue. I forældreafdelingen er der soveværelse med eget badeværelse og walk-in. Grunden er på hele 893 m2 med dejlig sydvestvendt have med plads til både fodbold og havetrampolin. Dobbelt carport på 48 m2 med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Huset er indflytningklart i november 2017.

LÆS MERE - KLIK HER


PLATAN ALLÉ 9, RINGE 

Platan Allè 9 ligger i en meget attraktiv udstykning i den nordlige del af Ringe med kun ca. 2 km til Ringe centrum. Tæt på både børnehave, skole og indkøbsmuligheder. Den smukke natur ligger lige uden for døren. Huset er indflytningsklart i november 2017.

Her tilbyder vi et forskudt vinkelhus på 159 m2 med 2 børneværelser med tilhørende badeværelse. Stort og lyst køkken/alrum, kontor og depotrum til opbevaring af køkkenmaskiner og konserves. Herfra er der direkte forbindelse til stuen. I forældreafdelingen er der soveværelse med masser af skabsplads og eget badeværelse.
Grunden er på hele 1.121 mog har en skøn sydvestvendt have. Dobbelt carport med tilhørende redskabrum, hvor gulvt er støbt og isoleret.  

LÆS MERE - KLIK HER


HEDELUNDSMARKEN 14, 5270 ODENSE N. (ÅBNER NOVEMBER 2017)

Her er tale om et vinkelhus på 166 m2, med en skøn belligenhed, tæt på både skole og indkøbsmuligheder og med kun 10 min. til Odense centrum. Huset har seperat forældreafdeling med tilhørende stort walk-in og badeværelse. Desuden rummer huset en lys stue med direkte udgang til overdækket terrasse, 3 børneværelser koncentreret  om husets køkken/alrum med plads til både madlavning og lektielæsning. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


STIKLINGEN 11, 5500 MIDDELFART (ÅBNER FEBRUAR 2018)

Til februar 2018 åbner vi dørerne til dette moderne gårdhavehus på 161 mmed 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset har en dejlig beliggenhed i en naturskøn udstykning i Middelfart - og her er både Odense, Kolding og Vejle inden for 30 min. kørsel. Huset har en populær og funktionel planløsning med adskilt forældre- og børneafdeling. Husets hjerte, det store lyse køkken/alrum forbinder de 2 dele af huset og her er plads til hele familien. Alt i alt et spændende hus der skal opleves! 

FOR MERE INFO - KLIK HER