Loading...

Huse til salg på Fyn


UTZONS ALLÉ 21, 5240 ODENSE NØ.

Her tilbydes et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel i en meget spændende ny udstykning. Her er det farvel til de snorlige parcelhuskvarterer og her findes ingen traditionelle firkantede grunde. Her er masser af friareal og kort afstand til dejlig natur og samtidig kun 20 min. til Odense C. 

Huset er 150 m2 og har desuden 40 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum. Grunden er på 899 m2 med en dejlig sydvestvendt have. 

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

LÆS MERE - KLIK HER

SE VIDEO - KLIK HER


UTZONS ALLÉ, 5240 ODENSE NØ.

Nu tilbyder Milton Huse flere spændende og meget attraktive byggegrunde i den nordøstlige del af Odense. Her er I tæt på skov og natur og har kun 20 min. til Odense C. 

Denne spændende udstykning gør op med 70-ernes snorlige parcelhuskvarterer og alle grunde er formet med cirklen, som det geometriske grundprincip. Der er desuden masser af friarealer og muligheder for aktiviteter i naturen. 

LÆS MERE - KLIK HER

SE VIDEO - KLIK HER

Oversigt UtzonsAlle Drone

 


STIKLINGEN 11, 5500 MIDDELFART 

Her kan Milton Huse tilbyde et flot og moderne gårdhavehus på 161 mmed 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset har en dejlig beliggenhed i en naturskøn udstykning i Middelfart - og her er både Odense, Kolding og Vejle inden for 30 min. kørsel. Huset har en populær og funktionel planløsning med adskilt forældre- og børneafdeling. Husets hjerte, det store lyse køkken/alrum forbinder de 2 dele af huset og her er plads til hele familien. Alt i alt et spændende hus der skal opleves! 

ÅBENT EFTER AFTALE MED MORTEN BILLE, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40114908.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HEDELUNDHEGNET, ODENSE NORD

I den nordlige del af Odense udbyder vi nu 18 byggegrunde. Byggegrundene er placeret 10 minutter fra Odense Centrum i den nordlige del af Odense Vest for Odense Kanal.

Pris på hver byggegrund 775.000,- eksklusiv tilslutningsafgifter på 75.000,- 

LÆS MERE - KLIK HER

hedelundshegnet forsøg 1