Loading...

Huse til salg i Midt-Vestjylland


17 ATTRAKTIVE GRUNDE TIL SALG PÅ KLOKKEBLOMSTEN, SNEJBJERG, 7400 HERNING

Boligområdet på Klokkeblomsten findes i den centrale del af Snejbjerg. I Snejbjerg findes desuden fine naturområder, både i og omkring byen, bl.a. Gødstrup Sø, Haunstrup Brunkulslejer samt en lang række mindre anlæg og grønne opholdsarealer. Der findes et aktivt fritidsliv med gode sportsfaciliteter. Herudover findes 2 skoler og en række institutioner for alle aldersgrupper. Boligområdet er placeret tæt ved Engbjergskolen, som er den ene af byens to skoler. Snejbjerg har et fint udbygget stisystem, så du nemt og sikkert kan komme rundt på cykel. Der er busbetjening til Herning centrum. Endvidere findes der dagligvarebutikker omkring et mindre bytorv.

FOR MERE INFO - KLIK HER

Oversigtskort Klokkeblomsten 02062017 web

 

 

 

 


KLOKKEBLOMSTEN 2, SNEJBJERG, HERNING

Forskudt vinkelhus på 150 m2 med integreret carport på 44 m2. 

Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange naturområder og et fint stisystem. Desuden byder området på gode rammer til et aktivt familieliv med gode sportsfaciliteter og busforbindelse til Herning centrum.  Huset rummer bl.a. 3 børneværelser, depot, 2 badeværelser samt et stort køkken/alrum med masser af lys. Opdelt forældre- og børneafdeling og stort bryggers med plads til skoletasker og tørrestativ. Grunden er på hele 863 m2 og har en dejlig sydvestvendt have. 

Åbent hus hver søndag kl. 12-13.

FOR MERE INFO - KLIK HER


KLOKKEBLOMSTEN 13, SNEJBJERG, HERNING

Boligområdet Klokkeblomsten ligger i den nordvestlige del af Snejbjerg med mange fine naturområder. I dette flotte vinkelhus på 141 m2 med valmtag, er der plads til hele familien. Husets hjerte er det store køkken/alrum med direkte udgang til overdækket terrasse. Ud over 2 børneværelser, 2 badeværelser og et soveværelse rummer huset også et praktisk bryggers og dejlig lys stue. Grunden er på 825 m2 og har en dejlig stor sydvestvendt have og integreret dobbeltcarport og redskabsrum.

Åbent hus hver søndag kl. 12-13.

FOR MERE INFO - KLIK HER


ØRSKOVBAKKEN 67, SNEJBJERG, HERNING - BYG & NYT 2017

Så er dette super flotte knækhus på 163 m2, der med vinklen lavet som et knæk er blevet tilpasset byggegrunden. Herved opnås en hyggelig terrasse omkranset af huset.

I huset vil I opleve en adskilt børne- og forældreafdeling, et stort lyst køkken/alrum med ensidig skråloft og en rummelig stue med direkte adgang til en sydvestvendt terrasse.

Åbent hus hver søndag kl. 14 - 16

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


ØRSKOVBAKKEN 35, SNEJBJERG, 7400 HERNING - BYG & NYT 2018

Glæd jer til at opleve dette spændende vinkelhus med forskudt vinkel og ensidig taghældning. Huset bliver en del af byggeudstillingen Byg & Nyt 2018, som åbner til påske.  Huset er på 177m2 og rummer 3 værelser og 2 badeværelser samt det store, lyse køkken/alrum, stue, soveværelse, bryggers og en lille entré. 

Huset ligger på en 926m2 stor grund med sydvestvendt have og overdækket terrasse, som kan forlænge de hyggelige sommeraftener. Der medfølger komplet haveanlæg og belægningssten.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER