Loading...

Huse til salg i Nordjylland


SKELBAKKEN 57, HJALLERUP - INDFLYTNINGSKLART

Her er tale om et forskudt vinkelhus på 158 m2 med sadeltag, opmurede gavle, uden udhæng, integreret dobbelt carport og redskabsrum med isoleret og støbt gulv. Huset bliver opført med murstenen B813 Setta Mista fra Strøjer Tegl og med sorte betontagsten.

I planløsningen skal særligt bemærkes den forskudte vinkel i huset, som udnyttes til et stort og lyst køkken/alrum med skråloft. I køkken/alrummet har vi endvidere valgt at lægge et depotrum med plads til konserves og andre kollonialartikler, så pladsen i køkkenets skabe frigøres til alverdens køkkenartikler.

Her kan I opleve en planløsning med plads til hele familien med de behov og ønsker, der hertil følger. Her er både plads til leg, hygge og lektier på én og samme tid.

Pris kr. 2.995.000,- incl. haveanlæg og belægning.

FOR MERE INFO - KLIK HER


GOLFVÆNGET 1, FREDERIKSHAVN - ÅBNER PRIMO SEPTEMBER 2017

Golfvvænget 1 i Frederikshavn forventes færdig ultimo august 2017 og har en beliggende i naturskønt område tæt på både skoler, dagligvarebutikker og i umiddelbar nærhed af mange fritidsaktiviteter.

Få minutters gang til Golfparken Frederikshavn, lystbådehavnen Rønnerhavn med palmestrand og tæt på Frederikshavn centrum med hyggelige gågader, og stort udvalg af butikker og restauranter.

Rummeligt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familiens aktiviteter. Grunden er på 741 m2 hvor der er anlagt en sydvendtvendt terrasse. 

Pris kr. 2.695.000,- incl. haveanlæg og belægning.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HØNGÅRDS AGER 34, HJØRRING - ÅBNER SEPTEMBER 2017

Til efteråret 2017 står dette forskudte vinkelhus på 162 m2 færdigbygget. Huset er opført i et attraktivt område hvor der er plantet både æbletræer og egekrat. Huset rummer 3 børneværelser og 2 badeværelser og har opdelt børne- og forældreafdeling. 

Hjørring byder på hyggelige handelsgader med specialbutikker og shoppingcenter og byen har et rigt kulturliv med bl.a. to teatre, biograf, kunstmuseum og vandhus med svømmefaciliteter til hele familien. 

Grunden er på hele 1.271 m2 så der er rigelig plads til leg og hygge i haven for hele familien.

Pris kr. 3.175.000,- incl. haveanlæg og belægning.

FOR MERE INFO - KLIK HER