Loading...

Huse til salg i Nordjylland


GOLFVÆNGET 1, FREDERIKSHAVN - INDFLYTNINGSKLART

Golfvvænget 1 i Frederikshavn et af vores flotte udstillingshuse og har en beliggende i naturskønt område tæt på både skoler, dagligvarebutikker og i umiddelbar nærhed af mange fritidsaktiviteter.

Få minutters gang til Golfparken Frederikshavn, lystbådehavnen Rønnerhavn med palmestrand og tæt på Frederikshavn centrum med hyggelige gågader, og stort udvalg af butikker og restauranter.

Rummeligt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familiens aktiviteter. Grunden er på 741 m2 hvor der er anlagt en sydvendtvendt terrasse. 

Pris kr. 2.595.000,- inkl. haveanlæg og belægning.

Huset er klar til overtagelse - så der er mulighed for at holde jul i jeres nye hjem!

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


 

VRANGDRUPPARKEN 16, 9700 BRØNDERSLEV 

Dette udstillingshus er opført i et spændende område i den nordlige del af Brønderslev. Her er en skøn natur, gode stisystemer til skole og midtby samt nem adgang til motorvejen.

Det smarte og funktionelle vinkelhus på 164 m2 er med opmurede gavle uden udhæng og med arkitekttagrender i zink. Der er brugt mørke mursten, sorte tagsten og vinduerne er 3-lags træ/alu i mørkegrå udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har 3 værelser og 2 badeværelser og opdelt forældre- og børneafdeling som bindes sammen af det store store lyse køkken/alrum med udgang til terrassen.

Huset er opført på en stor grund på hele 1170 m2 med en dejlig lys sydvestvendt have og en skøn overdækket terrasse på 12 m2 som kan forlænge de hyggelige aftener.

Huset er klar til overtagelse d. 1/2 2018.

Pris: kr. 3.095.000

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

FOR MERE INFO - KLIK HER


RÅDYRET 213, 9530 STØVRING (Åbner Oktober 2018)

Flot og multifunktionelt gårdhavehus opført i lyse blødstrøgne mursten fra Egernsund Tegl og med sorte betontagsten. Huset har sadeltag uden udhæng og opmurede gavle.

Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med direkte adgang til en stor lys stue, hvorfra man kommer ind i det rummelige soveværelse med tilhørende badeværelse.

Huset ligger på en dejlig stor grund på 1004 m2 med sydvestvendt have og her er plads til flere terrasser, lækroge, leg og hygge. 

 

Pris kr. 3.595.000,- inkl. haveanlæg og belægning.

Huset er en del af byggeudstillingen "Byg Nordjysk", der åbner i Oktober 2018. Huset er klar til overtagelse April 2019.

FOR MERE INFO - KLIK HER


DEGNELODDEN 4, 9440 AABYBRO (Åbner November 2018)

Flot forskudt vinkelhus med ensidet taghældning som opføres i mursten fra Randers Tegl RT473 COMO. Taget er bedækket med flot tagpap med lister og huset har sort zink inddækning og sorte nedløbsrør. Huset har en integreret dobbelt carport og et stort redskabsskur med støbt og isoleret gulv – bemærk den lækre detalje med zink inddækningen.

I dette hus er det bl.a. værd at bemærke den gode loftshøjde i hele huset og de store vinduespartier – som er placeret mod 3 verdenshjørner. Huset ligger på en dejlig stor grund på 1013 m2 med sydvestvendt have.

Pris kr. 3.195.000,- inkl. haveanlæg og belægning.

Huset er klar til overtagelse Nov. 2018.

FOR MERE INFO - KLIK HER


SKELBAKKEN 96, 9320 HJALLERUP (Åbner November 2018)

Her opføres et flot udstillingshus med plads til hele familien. Huset åbner og står klar til overtagelse november 2018.

Huset er beliggende i nyere udstykning i Hjallerup, i et attraktivt og børnevenligt område tæt på indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Her er nem adgang til motorvej og kun ca. 20 min til Aalborg centrum.

Husets hjerte er et stort og lyst køkken/ alrum med direkte adgang til stor lys stue. Her er alt i alt tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.

Huset ligger på en dejlig stor grund på 1149 m2 med plads til både hygge og leg.

Huset er til salg og klar til overtagelse Nov. 2018.

Pris kr. 3.145.000,- inkl. haveanlæg og belægning.

FOR MERE INFO - KLIK HER