Loading...

Huse til salg i Østjylland


BROMMEVEJ 10, 8781 STENDERUP, HORSENS 

Til påske åbner vi dørerne til dette meget spændende udstillingshus på Brommevej 10 i Stenderup ved Horsens. Huset, som er en del af byggeudstillingen Horsens Bygger, er meget velbeliggende i en højtbeliggende udstykning tæt på både skoler, institutioner, indkøb og naturskønne områder. 

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus med ensidig taghældning, udført i flotte lyse mursten og med arkitekttagrender i sort zink.  

Den tilhørende grund er på hele 1086 m2 med en dejlig stor sydvestvendt have, hvor der er rigeligt plads til dejlige terrassearealer og leg og aktiviteter samtidig med at solen kan nydes dagen lang.  

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15.

(Brug venligst KRAK som vejviser, da Google Maps endnu ikke har registreret adressen)

FOR MERE INFO - KLIK HER


FRUERING SKOVMARK 3, 8660 SKANDERBORG 

Som en del af byggeudstillingen Byg & Bo slår vi til påske dørene op til dette meget spændende udstillingshus i Fruering.

Udstillingshuset er et flot og funktionelt forskudt længehus uden udhæng og med opmurede gavle. I dette fascinerende hus, som byder på en spændende indretning, er der ikke gået på kompromis med krav til hverken materialer eller inventar.  Der er flere flotte detaljer såsom en indbygget biopejs og i flere rum er der lagt store klinker på 60x120 cm. for et eksklusivt udtryk.

Den tilhørende store grund er på 1102 m² med en dejlig stor sydvestvendt have og en lækker overdækket terrasse på 11 m², som kan forlænge de hyggelige sommeraftner. Husets forskudte plan giver også mulighed for at indrette flere hyggelige terrassearealer, hvor solen kan nydes i læ for vinden.

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 14-16.

FOR MERE INFO - KLIK HER


21 EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE I SKØDSTRUP - INDFLYTNINGSKLARE

Overvejer I at flytte i noget større lidt uden for byen, hvor I er tæt på naturen og samtidig har gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvor der er plads til børneleg, løb i skoven eller en stille stund ude i den fri natur?

Så kontakt Milton Huse allerede i dag og hør mere om jeres muligheder ved køb af et af disse fine rækkehuse med et materialevalg af høj kaliber. Jo før I slår til, jo større indflydelse vil I have på husets indvendige materialer, herunder eksempelvis køkken, bad og skabe.

Rækkehusene er på 128-135,5 kvm, og ligger på Møllesvinget i Skødstrup, kun 20 minutter fra Århus C. Kig forbi Åbent Hus hver søndag og oplev disse lækre rækkehuse.

Priser fra 2.895.000,-

Åbent hus i nr. 1 hver søndag kl. 13 - 15.

(Der er samtidig mulighed for at få en rundvisning i andre af de ledige huse)

FOR MERE INFO - KLIK HER


HJERTEGRÆSBAKKEN 2, 8930 RANDERS NØ.

Vi har åbnet dørerne til et attraktivt vinkelhus i Dronningborg i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset er et af vores populære vinkelhuse, opført i virkelig gode materialer. Huset er på 165m2 og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, godt bryggers og husets store lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik og de store gulv-til-loft vinduespartier sikrer en masse lys i det store centrale rum. Via den hyggelige stue er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse og walk-in samt eget badeværelse.

Åbent efter aftale - kontakt venligst Søren Keller på tlf. 26799043 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pris kr. 2.795.000,-

FOR MERE INFO - KLIK HER


FRUENSLYKKE 9, 8541 SKØDSTRUP

Nyt udstillingshus fra Milton Huse som åbner i forbindelse med påsken. Et hus med en naturskøn og børnevenlig beliggenhed og med en dejlig udsigt over Aarhus Bugt. Her er desuden både institutioner, indkøbsmuligheder, den kommende letbane og E45 i umiddelbar nærhed. 

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus med sadeltag og opmurede gavle som ligger på en 799 m2 stor grund med en dejlig sydvestvendt have, inkl. en lækker overdækket terrasse, som kan forlænge de hyggelige sommeraftner. 

Huset er til salg.

Åbent efter aftale - kontakt venligst Kim Therkildsen på tlf. 27791960 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


 

JENS MISSERS VEJ, 7130 JUELSMINDE

Huset er beliggende på Jens Missers Vej på det meget attraktive Bjørnsknude i Juelsminde mellem Horsens og Vejle og med kun 3 min til Sydstranden. Huset på 154 m2 har en spændende tidsløs arkitektur, der tilpasser sig de mange andre klassiske huse på Bjørnsknude. 

Huset er udformet med hvide bygningskroppe, 2 vinkler og et 400 kulbrændt tegltag. Husets hjerte er det dejlige lyse og rummelige køkken/alrum med flotte loftsløsninger og dobbelt lysindfald samt udgang til terrasse.

Huset har en integreret dobbelt carport med redskabsrum og 2 dejlige terrasser og opleves ind- og udvendigt i et med naturen og havets brusen fra stranden.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 

BYGGEGRUNDE

Hvis i selv ønsker at bygge, har vi yderligere 3 grunde til salg i dette yderst attraktive område tæt på vandet. Her kan i sætte jeres eget præg på indretningen og materialevalget samt tilpasse huset til netop jeres behov og ønsker.

FOR MERE INFO - KLIK HER