Loading...

Huse til salg i Østjylland


18 EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE I SKØDSTRUP - INDFLYTNINGSKLAR OKT/NOV 2017

Overvejer I at flytte i noget større lidt uden for byen, hvor I er tæt på naturen og samtidig har gode tilkørselsforhold til motorvejen, hvor der er plads til børneleg, løb i skoven eller en stille stund ude i den fri natur?

Så kontakt Milton Huse allerede i dag og hør mere om jeres muligheder ved køb af et af disse fine rækkehuse med et materialevalg af høj kaliber. Jo før I slår til, jo større indflydelse vil I have på husets indvendige materialer, herunder eksempelvis køkken, bad og skabe.

Rækkehusene er på 128-135,5 kvm, og ligger på Møllesvinget i Skødstrup.

Priser fra 2.795.000,-

SE MERE - KLIK HER


NØRGÅRDS ALLÈ 124, HØRNING

Velbeliggende forskudt vinkelhus i ny udstykning i Hørning. Området er attraktivt og børnevenligt og ligger tæt på både indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Nem adgang til Motorvejen og kun 30. min fra Aarhus centrum. 

Flot multifunktionelt forskudt vinkelhus opført i gode materialer. Huset som er på hele 159 m2 rummer 3 værelser, 2 badeværelser, depot, kontor samt stort brygger med plads til både vasketøj, barnevogn og ikke mindst alt overtøjet. Husets store og lyse køkken/alrum giver god plads til hele familiens aktiviteter. Akustikplader i loftet sikrer tilmed en god akustik i rummet. De flotte franske døre byder ind til husets hyggelige stue. I soveværelset er der dejlig meget skabsplads og direkte adgang til eget bad/toilet. 

FOR MERE INFO - KLIK HER

  


BILLES HAVE 20, 8700 HORSENS (FÆRDIG VINTEREN 2017)

Denne udstykningen ligger i den vestlige del af Horsens, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, golfbane og Bygholm sø med pragtfuld natur. Maks 10 minutters kørsels til motorvejstilkørslen Horsens Vest.

Her opføres et flot vinkelhus med afvalmede gavle. Grunden er på hele 951 m2 og har en skøn sydvestvendt have. Integreret dobbeltcarport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Husets 170 m2 rummer et bryggers med indgang til børneafdelingen med 3 børneværelser og tilhørende badeværelse. I køkken/alrummet er der god plads til både lektielæsning og hygge på èn og samme tid. Herfra er der adgang til praktisk depotrum og til den store stue. I forældreafdelingen er der et stort soveværelse med eget badeværelse og walk-in. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


NORMANDSHAVE 30, 8700 HORSENS (FÆRDIG EFTERÅRET 2017)

Denne udstykningen ligger i den vestlige del af Horsens, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, golfbane og Bygholm sø med pragtfuld natur. Maks 10 minutters kørsels til motorvejstilkørslen Horsens Vest.

På Normandshave kan vi til efteråret 2017 tilbyde et forskudt vinkelhus med murede gavle uden udhæng. Huset har en stor integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 950 m2 og har en stor sydvestvendt have. 
Huset som er på 162 m2 har opdelt forældre- og børneafdeling. Huset har 2 store børneværelse med tilhørende badeværelse. Husets hjerte er det store og lyse køkken/alrum med åben forbindelse til stuen og til praktisk depotrum og kontor. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til haven. I forældreafdelingen er der walk-in og eget badeværelse. Et hus der på alle måder giver plads til hele familien.

FOR MERE INFO - KLIK HER


4 INDIVIDUELLE HUSE PÅ BJØRNSKNUDE, JENS MISSERS VEJ, JUELSMINDE

4 Individuelle huse planlægges opført og er til salg.

Husene er beliggende i attraktiv udstykning på Bjørnsknude i Juelsminde. Fra udstykningen er der ikke mange skridt til dejlig badestrand. Med en dejlig gåtur langs stranden på 20 minutter, er du i lystbådehavnen og Juelsminde by med shoppingmuligheder mv.

LÆS MERE - KLIK HER