Loading...

Huse til salg på Sjælland


RÆKKEHUSE PÅ ATLASVÆNGE 1, 2750 BALLERUP (ETAPE 4)

Nu starter salget af 4. etape af rækkehuse på Atlasvænge 1 i Ballerup.

INDFLYTNING DECEMBER 2017

Her kan vi tilbyde 9 velindrettede rækkehuse på henholdsvis 102 m2 og 106,5 m2. Husene er under opførsel og klar til salg.

Råmosen er centralt beliggende i Ballerup med skøn natur lige uden for døren. Atlasvænge 1 er vores 4. etape af idelle rækkehuse til både singler, par og børnefamilier i en attraktiv udstykning. Med kort afstand til centrum med butikscenter, skoler, daginstitutioner, indkøb og offentlig transport er beliggenheden helt unik.

Salget af husene er startet og det vil derfor være muligt at fejre julen i nyt hus.

LÆS MERE - KLIK HER


ATLASVÆNGE 16, 2720 BALLERUP

151 m2 vinkelhus med integreret carport på 46 m2 med redskabsrum. Huset er færdigopført og til salg. Hustes planløsning er med 3 børneværelser og 2 badeværelser. Her er tale om hus, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Husets planløsning er meget efterspurgt blandt børnefamilier.  Huset er færdigbygget og klar til indflytning. 

Huset er velbeliggende i naturskønt område, i en attraktiv og børnevenlig udstykning tæt på den fredede Råmose. Her er kort afstand til indkøbsmuligheder i Ballerup Centrum med butikscenter, skole, dagsinstitutioner, offentlig transport og med et hyggeligt med vandløb, søer og grønne arealer med mulighed for rekreative aktiviteter. Nem adgang til motorvej og kun ca. 30 min fra Københavns centrum.

LÆS MERE - KLIK HER


EGERNLEDDET, STENLØSE - DOBBELTHUSE FÆRDIGE JULI 2017

Milton Huse opfører i 1. etape fire dobbelthuse på hver 125 m2 på Egernleddet i Stenløse.
Her er lyst og lækkert køkken/alrum/stue, 2 soveværelser, bryggers og toilet/bad.

En planløsning med plads til at være familie, og have luft omkring sig.

Kom og oplev et af disse spændende dobbelthuse, vi har kaffe på kanden og kage klar mellem kl. 13-15! 

ÅBENT HUS PÅ EGERNLEDDET 120, STENLØSE HVER SØNDAG KL. 14.30 - 15

LÆS MERE OM PROJEKTET - KLIK HER


HOLMEHØJEN 45, ROSKILDE - ÅBNER JANUAR 2017

Holmehøjen er en attraktiv udstykning med en beliggenhed kun 5 minutter nord for Roskild. Området er børnevenligt og ligger tæt på indkøbsmuligheder i Gundsømagle. Holmehøjer 45 er et flot vinkelhus på 164 m2 med valmtag beklædt med sorte betontagsten. 

Huset rummer 3 børneværelser, badeværelse, entrè/bryggers og et stort køkken/alrum med plads til både leg og madlavning på èn og samme tid og har direkte udgang til terrassen. Stuen ligger i direkte forbindelse med køkken/alrummet og sikrer, med de store vinduerpartier, en masse lys til rummet. Her er ikke gået på kompromis med materialevalget. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


ELMEHOLMEN 6, ROSKILDE

Huset på Elmeholmen 6 er centralt beliggende ved Gundsømagle kun 5 minutter fra Roskilde. Området er børnevenligt og tæt på indkøbsmuligheder. Grunden er på 781 m2.

Vi kan tilbyde et flot forskudt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familien. Integreret carport med redskabsrum. Det store køkken/alrum som er husets centrale rum giver plads til både både madlavning, familiehygge og lektielæsning på èn og samme tid. Opdelt forældre- og børneafdeling samt et rummeligt brygges med plads til barnevogn og alt overtøjet. Deusden rummer huset et kontor, et praktisk depotrum samt en dejlig lys stue. 

ÅBENT HUS EFTER AFTALE MED CLAUS SJØGREN, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LÆS MERE - KLIK HER


NICOLINEVEJ 6, KØGE  - FÆRDIGBYGGET DECEMBER 2017

Nicolinelunden ligger 10 min. fra det karismatiske handels- og byliv i Køge, som også byder på biograf, cafèer, restauranter og hyggelige torvedage. Udstykningen ligger tæt på havet og råder over et stykke privat badestrand med badebro. Der er tale om et virkelig attraktivt og børnevenligt område med lokale indkøbsmuligheder. 

Huset på 151 mrummer 3 børneværelser med tilhørende badeværese og bryggers. Stort lyst køkken/alrum med plads til hele familien. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet og har direkte udgang til terrassen. Forældreafdelingen rummer soveværelse med eget badeværelse og walk-in.  

FOR MERE INFO - KLIK HER


BASTIONEN 6, 4100 RINGSTED (ÅBNER FEBRUAR 2018)

I det nye år slår vi dørerne op til dette funktionelle vinkelhus med valmtag på 151 m2 på Bastionen 6 i Ringsted. Et hyggeligt område på den tidligere kasernegrund tæt på Ringsted By med skole, idrætsanlæg og svømmehal.

Her er tale om et hus, der virkelig giver plads til hele familien. Huset har en adskilt børne- og forældreafdeling, hvor husets køkken/alrum er bindeled mellem disse værelser. Køkken/alrummet er stort og lyst og giver plads til lektielæsning, leg og madlavning på én og samme tid.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


SPÆTTEVÆNGET 1, 4623 EJBY (ÅBNER FORÅRET 2018)

På Spættevænget 1 kan vi til foråret tilbyde et meget populært og funktionelt vinkelhus med integreret carport, redskabsrum og overdækket terrasse. 

Huset er flot og centralt beliggende på skrånende grund, kun 10 min. kørsel fra Køge og tæt på motervejen. Her er virkelig plads til hele familien med 3 værelser, 2 badeværelser samt adskilt børne- og forældreafdeling. Husets hjerte er det store, lyse køkken/alrum med skrålofter med akustikfelter, som sikrer en optimal og behagelig akustik i det store rum. Herfra er der direkte adgang til stuen med flere forskellige lysindfald. 

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER