Loading...

Huse til salg på Sjælland


NICOLINEVEJ 6, KØGE

Nicolinelunden ligger 10 min. fra det karismatiske handels- og byliv i Køge, som også byder på biograf, cafèer, restauranter og hyggelige torvedage. Udstykningen ligger tæt på havet og råder over et stykke privat badestrand med badebro. Der er tale om et virkelig attraktivt og børnevenligt område med lokale indkøbsmuligheder. 

Huset på 151 mrummer 3 børneværelser med tilhørende badeværese og bryggers. Stort lyst køkken/alrum med plads til hele familien. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet og har direkte udgang til terrassen. Forældreafdelingen rummer soveværelse med eget badeværelse og walk-in.  

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER


SPÆTTEVÆNGET 1, 4623 EJBY

På Spættevænget 1 kan vi til foråret tilbyde et meget populært og funktionelt vinkelhus med integreret carport, redskabsrum og overdækket terrasse. 

Huset er flot og centralt beliggende på skrånende grund, kun 10 min. kørsel fra Køge og tæt på motervejen. Her er virkelig plads til hele familien med 3 værelser, 2 badeværelser samt adskilt børne- og forældreafdeling. Husets hjerte er det store, lyse køkken/alrum med skrålofter med akustikfelter, som sikrer en optimal og behagelig akustik i det store rum. Herfra er der direkte adgang til stuen med flere forskellige lysindfald. 

Huset er til salg.

Åbent efter aftale, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FOR MERE INFO - KLIK HER


VALDEMARSGÅRD, LEJRE

Til foråret kan vi tilbyde 4 spændende og flotte dobbelthuse på hver 125 m2. 

Hvert hus indeholder entre, køkken/alrum/stue, 2 værelser, badeværelse og bryggers. Husene har en funkitonel indretning med det store lyse køkke/alrum/stue centralt beliggende i huset og med mulighed for indretning af et 3. værelse i forbindelse med stuen. 

Her er ikke gået på kompromis med materialevalget og alle rummene er lyse og indbydende. 

Husene er til salg.

Åbent hus i nr. 6B hver søndag kl. 13-14

FOR MERE INFO - KLIK HER


ARNE JACOBSENSVEJ 5, 4690 HASLEV

Her kan vi tilbyde et flot og attraktivt udstillingshus på 160m2 med 3 værelser og 2 badeværelser.

Huset er et flot, funktionelt og meget populært forskudt vinkelhus med sadeltag, dobbelt integreret carport og redskabsrum. Der er medfølger færdigt haveanlæg inkl. flisebelagt indkørsel og terrasse. 

Planløsningen er meget alsidig og efterspurgt og her er plads til både lektielæsning og hygge i det store centrale køkken/alrum, der ligger centralt placeret i huset. I dette rum er der skrålofter med akustikfelter for at skabe en optimal akustik og et godt indeklima. 

Huset er til salg.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15

FOR MERE INFO - KLIK HER


ELMEHOLMEN 3, ROSKILDE (ÅBNER EFTERÅRET 2018)

På Elmeholmen 3 tilbydes et flot forskudt vinkelhus på 160 m2 med plads til hele familien. Det store køkken/alrum, som er husets centrale rum, giver plads til både både madlavning, familiehygge og lektielæsning på èn og samme tid. Opdelt forældre- og børneafdeling samt et rummeligt brygges med plads til barnevogn og alt overtøjet. Desuden rummer huset et kontor, et praktisk depotrum samt en dejlig lys stue.

Der er dobbelt integreret carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Huset er til salg.

FOR MERE INFO - KLIK HER


HALFDAN RASMUSSEN VEJ 2, 4700 NÆSTVED (ÅBNER NOVEMBER 2018)

Til november kan vi tilbyde et super fint gårdhavehus med dobbelt integreret carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Dette hus har en rigtig fin indretning med adskilt børne- og forældreafdeling samt en stor lys stue og ikke mindst et centralt placeret og meget rummeligt køkken/alrum, hvor der er plads til både hygge, madlavning, lektier og leg på én og samme tid. 

Huset er til salg. 

FOR MERE INFO - KLIK HER