Loading...

Huse til salg i Sydjylland


MYRTUEPARKEN 32, 6710 ESBJERG V. (ÅBNER NOVEMBER 2017)

164 m2 vinkelhusus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum er under opførelse og til salg.

Huset er beliggende i en ny og større udstykning i Esbjerg. Myrtueparken er et af de mest attraktive områder i Esbjerg. Her er kort afstand til både indkøb, skole, fritidsinstitutioner og ligger i et meget naturskønt område omkring vandet.

Huset rummer 2 børneværelser, 2 badeværelser, bryggers, kontor og stort køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Opdelt forældre og børneafdeling. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


FJØLNERS TOFT 8, 6100 HADERSLEV

161 m2 gårdhavehus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum til salg.

Udstillingshuset er beliggende i det naturskønne Erlev Bjerge. Denne udstykning er beliggende i et smukt kuperet landskab. Fjølners Toft ligger kun få minutters kørsel til Haderslev centrum, men i roligt og utroligt naturskønt område. Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

FOR MERE INFO - KLIK HER


8 ATTRAKTIVE BYGGEGRUNDE I EJSBØLHØJ, DEN VESTLIGE DEL AF HADERSLEV

Milton Huse udbyder 8 byggegrunde på Ejsbølhøj med en gennemsnitstørrelse på ca. 1.000 m2. Tæt på indkøb, skole og børnehave

Den smukke natur er lige uden for døren med Ejsbøl Sø og ikke mindst Haderslev Golfbane lige i nærheden. Milton Huse udbyder her 8 udvalgte grunde særlig velegnet til 1 plans huse. Forventet byggestart er omkring den 01.09.2016, så der vil være mulighed for at holde jul i et helt nyt hus ved hurtig handel.

LÆS MERE - KLIK HER

Ejsbølhøj grundoversigt 05092017


EJSBØLHØJ 13, 6100 HADERSLEV (ÅBNER DECEMBER 2017)

Her tilbydes et vinkelhus på 150 m2 med dobbeltcarport midt i pragtful natur tæt på både skov og Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj ligger i den vestlige del af Haderslev med nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehave og gågaden lige i nærheden. Huset er  med opmurede gavle uden udhæng der giver huset et flot og moderne udtryk.

Grunden er på hele 939 m2 og har en dejlig stor sydvest vendt have. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


IDYLVÆNGET 50, 6000 KOLDING (ÅBNER DECEMBER 2017)

Meget velbeliggende udstillingshus tæt på grønne områder og få minutters kørsel fra Kolding centrum. Dalby er en af Koldings mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier.

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 165 m2 med dobbeltcarport og overdækket terrasse. Huset er i flotte lyse mursten, med opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort zink. Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum der forbinder resten af huset med stuen og forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse. Huset har solceller på taget.

FOR MERE INFO - KLIK HER

 


TUSINDBENET 24, 7190 BILLUND

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 24 kan vi tilbyde et meget populært forskudt vinkelhus på 170 m2 med 3 værelser og 2 badeværelser. I midten af huset ligger det store, lyse køkken/alrum, hvor der med skrålofter med aktustikfelter er taget højde for et godt indeklima, til hele familiens aktiviteter, i det store centrale rum.

Huset har en dejlig overdækket terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen og en tilhørende stor grund på 862 m2

Huset er til salg og klar til overtagelse forår 2018. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


TUSINDBENET 26, 7190 BILLUND

Tusindbenet ligger kun få minutters kørsel fra Billund centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Udstykningen er
en af Billunds mest attraktive beliggenheder blandt børnefamilier. 

På nr. 26 kan vi tilbyde et meget spændende og moderne vinkelhus på 165 m2 opført i lyse mursten, sorte tagsten og arkitekttagrender i sorte zink. 

Dette er virkelige et hus der skal ses, hvor den spændende indretning med opdelt forældre- og børneafdeling bindes sammen af både køkken/alrum og stue. 

Huset er til salg og er klar til overtagelse marts 2018. 

FOR MERE INFO - KLIK HER