Loading...

Huse til salg i Sydjylland

 


MYRTUEPARKEN 32, 6710 ESBJERG V. (ÅBNER NOVEMBER 2017)

164 m2 vinkelhusus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum er under opførelse og til salg.

Huset er beliggende i en ny og større udstykning i Esbjerg. Myrtueparken er et af de mest attraktive områder i Esbjerg. Her er kort afstand til både indkøb, skole, fritidsinstitutioner og ligger i et meget naturskønt område omkring vandet.

Huset rummer 2 børneværelser, 2 badeværelser, bryggers, kontor og stort køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Opdelt forældre og børneafdeling. 

FOR MERE INFO - KLIK HER


FJØLNERS TOFT 8, 6100 HADERSLEV

161 m2 gårdhavehus med 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum er under opførelse og til salg.

Udstillingshuset er beliggende i det naturskønne Erlev Bjerge. Denne udstykning er beliggende i et smukt kuperet landskab. Fjølners Toft ligger kun få minutters kørsel til Haderslev centrum, men i roligt og utroligt naturskønt område. Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

FOR MERE INFO - KLIK HER


8 ATTRAKTIVE BYGGEGRUNDE I EJSBØLHØJ, DEN VESTLIGE DEL AF HADERSLEV

Milton Huse udbyder 8 byggegrunde på Ejsbølhøj med en gennemsnitstørrelse på ca. 1.000 m2. Tæt på indkøb, skole og børnehave

Den smukke natur er lige uden for døren med Ejsbøl Sø og ikke mindst Haderslev Golfbane lige i nærheden. Milton Huse udbyder her 8 udvalgte grunde særlig velegnet til 1 plans huse. Forventet byggestart er omkring den 01.09.2016, så der vil være mulighed for at holde jul i et helt nyt hus ved hurtig handel.

LÆS MERE - KLIK HER

Ved køb af grund og hus på denne udstykning har vi lavet to rigtig skarpe priseksempler. Køb hus og grund hos os, og betal først for grund og hus, når I får overdraget nøglen. 

LÆS MERE OM VORES PRISEKSEMPLER PÅ EJSBØLHØJ - KLIK HER

Ejsbølhøj GRUNDOVERSIGT 02022017 WEB


EJSBØLHØJ 13, 6100 HADERSLEV (ÅBNER DECEMBER 2017)

Her tilbydes et vinkelhus på 150 m2 med dobbeltcarport midt i pragtful natur tæt på både skov og Haderslev Golfbane. Ejsbølhøj ligger i den vestlige del af Haderslev med nem adgang til motorvej E45. Skole, børnehave og gågaden lige i nærheden. Huset er  med opmurede gavle uden udhæng der giver huset et flot og moderne udtryk.

Grunden er på hele 939 m2 og har en dejlig stor sydvest vendt have. 

FOR MERE INFO - KLIK HER