Betal først hus ved overtagelse

Jeg er interesseret i

Blegindvej, Hørning, Aarhus

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Attraktive grunde og rækkevillaer i Hørning, Aarhus

Milton Huse kan nu tilbyde 47 attraktivt beliggende parcelhusgrunde, samt 26 rækkevillaer i 2 plan i helt ny udstykning i Hørning. Hørning er en by i rivende udvikling med en fantastisk god placering i Østjylland med ca. 30 min. kørsel til op i mod 500.000 arbejdspladser. Den optimale placering understreges af en hurtig adgang til motorvejsnettet samt faste togafgange både mod Aarhus og Skanderborg flere gange i timen. Det tager eksempelvis kun10 minutter, så står du i centrum af Aarhus. Derudover byder Hørning på flere gode skoler, institutioner, handelstorv, stor idrætsforening og meget mere.
Milton Huse kan her tilbyde dig en attraktivt beliggende grund og muligheden for at få tilpasset et hus helt efter dine ønsker. Du kan også vælge at købe en af de gennemarbejdede rækkevillaer i gode kvalitetsmaterialer, som man kender det fra Milton Huse.
Er drømmen at flytte i nybyggeri, i et liv omgivet af natur, men samtidig at bo bynært og tæt ved alt? Så er det nu, du skal gribe chancen.
Der er byggepligt med Milton Huse, og derfor mange muligheder for at bygge præcist det hus, du drømmer om. Vi tegner fra blankt papir.
Med en Milton Huse byggerådgiver ved din side, vil du opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker, og du er midt i dialogen, når tegnestuen sætter stregerne til en planløsning og et arkitektonisk udtryk, som matcher dine drømme. Hos Milton Huse går vi ikke med en bestemt ”type”, men sætter i stedet en ære i at tegne og bygge personlige huse med omhu. Ikke to huse er ens.

 

Størrelse og priser

Byggegrundene varierer i størrelserne fra 737 m2 til 996 m2.
Priserne starter fra 2.200.000 kr. inkl. Tilslutningsafgifter.

 

Ved køb af en byggegrund, får du en professionel tegner og byggerådgiver med i købet

Det betyder, at du allerede fra købstidspunktet kan gå i gang med den kreative proces – fra idé til valg af arkitektur.
Byggerådgiveren mødes med dig til besigtigelse af byggegrunden og en snak om muligheder, behov og rammer. Herefter udarbejdes skitser til dit nye hus, og et oplæg til plantegning.
Når du bygger med Milton Huse står vi på mål for, at du får en tryg og professionel oplevelse frem mod aflevering af et nybygget hus, der er skræddersyet til den valgte byggegrund og dine ønsker.
Køber du byggegrunden nu, sparer du penge til tinglysning, får god tid til tegningsfasen og betaler først for selve byggeriet ved nøgleoverdragelse. Byggegrundene byggemodnes og forventet byggestart er medio 2022.
Forventelig indflytning bliver allerede primo 2023.

Alle byggegrundene har fået foretaget en jordbundsundersøgelse, hvilket også er en fordel, da det betyder, at der kan gives en fast pris på ekstrafundering og håndtering af overskudsjord.


Køb af byggegrund

Du er meget velkommen til at kontakte den lokale byggerådgiver hos Milton Huse på tlf. 7562 4300, for at købe eller høre mere om byggegrundene. Vi mødes også gerne med dig på adressen. Men vent ikke for længe, da grundene sælges efter princippet først til mølle.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først hus ved overtagelse

Grundene er med byggepligt med Milton Huse

Kontakt en lokal byggerådgiver på tlf. 7562 4300

Trustpilot