Betal først ved overtagelse

Se video om hus og område

Jeg er interesseret i

Egsmark Høje, Ebeltoft

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Egsmark Høje, Ebeltoft

Kun 1 grund tilbage. 

Området er en del af en nyere udstykning i et smukt, kuperet område. Her får du mulighed for at opføre drømmehuset - og her er plads til både børnefamilier, seniorer og det unge par. Vejen til centrum kan klares på cykelstien langs vandet.

I Egsmark Høje er der rig mulighed for at nyde naturen - midt i Nationalpark Mols Bjerge og med gåafstand til børnevenlig strand og skoven lige udenfor døren.

Beliggende i den nordlige del af Ebeltoft, som giver let transport til Århus og Randers på ca. 45 min og kun 15 min. til Aarhus Lufthavn.

Grund til salg:
Egsmark Høje 22, 8400 Ebeltoft

Pris: 577.000 kr. ekskl. tilslutning  (tilslutning udgør 123.000 kr.)


Ebeltoft rummer gode indkøbsmuligheder, en skøn stemning med brostensbelagte gader og i sommeren 2020 indvies Maltfabrikken - byens nye mødested for børnefamilier, unge, voksne og ældre. I Maltfabrikken kommer desudens byens nye bibliotek samt de unges nye mødested Rampen med skaterbane mm.

Køb grunden alene eller lad Milton Huse bygge dit næste hus på en af grundene og få 100% finansering af både grund og hus indtil overdragelse af nøglefærdigt hus.

Er du interesseret? Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300 og hør mere om grundene eller book et møde med en lokal byggerådgiver.

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Betal først ved overtagelse

Køb grunden alene eller byg med Milton Huse

Kontakt Milton Huse på tlf. 7562 4300

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot