Besøg en af Milton Huses inspirationsbyer

Inden du begynder at bygge et nyt hus, kan det være rart at samle så meget inspiration som overhovedet muligt, så du kan tage kvalificerede beslutninger om dit fremtidige hjem. En god måde at finde inspiration til dit nybyg er at besøge mange forskellige huse, så du kan mærke efter, hvad der begejstrer, og hvad I reelt har behov for i det fremtidige hjem.

Ikke to af Miltons inspirationshuse er ens. Det betyder, at du har rig mulighed for at opleve forskellige materialer, planløsninger og arkitektoniske detaljer, når du lægger vejen forbi: Hvad betyder loft til kip for rumfornemmelsen? Skal der være klinker eller trægulve i køkken-alrummet? Hvordan ser Willems Forrest-murstenen fra Egernsund ud i virkeligheden? Hvor stor føles en stue på 25 kvadratmeter?

 

Hvad er en inspirationsby?

Det kan nogle gange være en lang proces at spore sig ind på, hvordan drømmehuset ser ud. Derfor har vi valgt at gøre det nemt og bekvemt at opleve flere inspirationshuse på én gang, så du kan få et solidt sammenligningsgrundlag. I samarbejde med søstervirksomheden Menzer & Kristensen, har Milton Huse opført inspirationsbyer, hvor du og familien kan opleve minimum tre huse på ét sted. Her har du mulighed for at pejle dig ind på, hvad der føles rigtigt for dig og din familie - et one-stop for nybyggerinspiration.

Gå på opdagelse i husene eller book en guidet tur med en professionel byggerådgiver. Her kan du høre mere om de mange facetter ved nybyggeri – og hvad de forskellige valg betyder for pris, funktionalitet og fremtiden. Bliv inspireret til valg af arkitektur, tagløsning, plantegning og meget mere.

 

Hvor kan jeg opleve inspirationsbyerne?

Aktuelt finder du Milton Huses inspirationsbyer i Kolding, Aarhus og Aalborg.

Vi åbner løbende nye inspirationsbyer rundt om i Danmark. Hold dig opdateret her på siden og se, hvornår vi lancerer en nær dig.

Læs mere om inspirationsbyerne herunder.

Inspirationsby Aalborg 

På Aksel Andersens Vej i Vestbjerg uden for Aalborg kan du opleve tre spændende nybyggerier fra Milton Huse. Inspirationsbyen holder åbent efter aftale. Bestil en fremvisning her.

Du kan blandt andet opleve:

  • Forskudt vinkelhus med store fællesarealer
  • Vinkelhus med overdækket indgangsparti og masser af karakter
  • Rummeligt vinkelhus med integreret garage

Læs mere

Vi har flere inspirationsbyer på vej.

Følg med her på siden eller Facebook.

Du kan også få direkte besked via Milton Huses nyhedsbrev


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot