Besøg en af Milton Huses inspirationsbyer

Inden du begynder at bygge et nyt hus, kan det være rart at samle så meget inspiration som overhovedet muligt, så du kan tage kvalificerede beslutninger om dit fremtidige hjem. En god måde at finde inspiration til dit nybyg er at besøge mange forskellige huse, så du kan mærke efter, hvad der begejstrer, og hvad I reelt har behov for i det fremtidige hjem.

Ikke to af Miltons inspirationshuse er ens. Det betyder, at du har rig mulighed for at opleve forskellige materialer, planløsninger og arkitektoniske detaljer, når du lægger vejen forbi: Hvad betyder loft til kip for rumfornemmelsen? Skal der være klinker eller trægulve i køkken-alrummet? Hvordan ser Willems Forrest-murstenen fra Egernsund ud i virkeligheden? Hvor stor føles en stue på 25 kvadratmeter?

 

Hvad er en inspirationsby?

Det kan nogle gange være en lang proces at spore sig ind på, hvordan drømmehuset ser ud. Derfor har vi valgt at gøre det nemt og bekvemt at opleve flere inspirationshuse på én gang, så du kan få et solidt sammenligningsgrundlag. I samarbejde med søstervirksomheden Menzer & Kristensen, har Milton Huse opført inspirationsbyer, hvor du og familien kan opleve minimum tre typehuse på ét sted. Her har du mulighed for at pejle dig ind på, hvad der føles rigtigt for dig og din familie - et one-stop for nybyggerinspiration.

Gå på opdagelse i husene eller book en guidet tur med en professionel byggerådgiver. Her kan du høre mere om de mange facetter ved nybyggeri – og hvad de forskellige valg betyder for pris, funktionalitet og fremtiden. Bliv inspireret til valg af arkitektur, tagløsning, plantegning og meget mere.

 

Hvor kan jeg opleve inspirationsbyerne?

Aktuelt finder du Milton Huses inspirationsbyer i Kolding, Silkeborg og Aalborg.

Vi åbner løbende nye inspirationsbyer rundt om i Danmark. Hold dig opdateret her på siden og se, hvornår vi lancerer en nær dig.

Læs mere om inspirationsbyerne herunder.

Inspirationsby Kolding

På Hørvænget i Vonsild i det sydlige Kolding kan du besøge fire forskellige huse fra Milton Huse og Menzer & Kristensen. Inspirationsbyen er åben alle hverdage fra 8-16 samt søndage fra 13-16. 

Du kan blandt andet opleve:

  • Moderne parcel med solceller og jordvarme
  • Funktionelt vinkelhus med integreret garage og ovenlys
  • Højloftet funkis med håndstrøgne mursten
  • 160 kvm med plads til det hele og mere til

Læs mere

Inspirationsby Silkeborg 

På den kuperede Muskatvej i det nordøstlige Silkeborg kan du opleve tre spændende og varierede inspirationshuse fra Milton Huse. Inspirationsbyen er åben efter aftale. 

Du kan blandt andet opleve:

  • Gårdhavehus med integreret garage
  • Forskudt planløsning med nedsænket stue
  • Længehus med store fællesarealer

Læs mere

Inspirationsby Aalborg 

På Aksel Andersens Vej i Vestbjerg uden for Aalborg kan du opleve tre spændende nybyggerier fra Milton Huse. Inspirationsbyen er åben hver søndag fra 10-13.

Du kan blandt andet opleve:

  • Forskudt vinkelhus med store fællesarealer
  • Vinkelhus med overdækket indgangsparti og masser af karakter
  • Rummeligt vinkelhus med integreret garage

Læs mere

Vi har flere inspirationsbyer på vej.

Følg med her på siden eller Facebook.

Du kan også få direkte besked via Milton Huses nyhedsbrev


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot