Gå på opdagelse i Inspirationsby Aalborg

På Aksel Andersens Vej i Vestbjerg uden for Aalborg kan du besøge tre flotte inspirationshuse fra Milton Huse, der afspejler nogle af de mange muligheder, du har på hånden, som kommende nybygger.

Inspirationsbyen holder åbent efter aftale. Bestil en fremvisning her.

 

Oplev inspirationshusene på Aksel Andersens Vej

De tre nybyggerier i Inspirationsby Aalborg spænder i størrelse fra 161 kvadratmeter til 177 kvadratmeter og præsenterer tre forskellige tilgange til planløsningen. Her kan du finde inspiration til valg af markante mursten, tagløsninger, fordeling af kvadratmeter, integrering af depot og alkove, overdækkede udearealer og meget, meget mere.

Uanset om du er på vej i dit første hus eller dit næste hus, er det her et godt sted at begynde. 

Du kan læse mere om de enkelte huse herunder.

Milton Huse 

Aksel Andersens Vej 5

Forskudt vinkelhus | 162 kvm | 4 værelser 

Her finder du 162 veludnyttede kvadratmeter med sammenhængende køkken-alrum og stue. En fremskudt vinkel placeret midt på huset sikrer et skønt lysindfald på husets fællesarealer. 

Læs mere

Milton Huse 

Aksel Andersens Vej 7

Vinkelhus | 161 kvm | 4 værelser 

Et smukt, overdækket indgangsparti, brunviolette mursten og tagrender i sort alu er med til at give dette moderne vinkelhus masser af karakter. Bid mærke i det gennemgående kig hele vejen gennem huset, når du åbner hoveddøren, eller køkken-alrummet med store vinduespartier og udgang på begge sider. 

Læs mere

Milton Huse 

Aksel Andersens Vej 17

Vinkelhus | 177 kvm | 4 værelser

Dette funktionelle og rummelige vinkelhus er oplagt for den aktive familie med mange hobbyer. Du finder bl.a. en integreret garage på hele 55 kvm, et stort bryggers på 11 kvadratmeter og gode børneværelser med masser af plads.

Læs mere

Trustpilot