Gå på opdagelse i Inspirationsby Aarhus

I Mårslet i det sydlige Aarhus kan du opleve tre nybyggede og meget forskellige inspirationshuse fra Milton Huse og Menzer & Kristensen. De tre byggerier afspejler de mange valgmuligheder, du står over for, når du bygger nyt hus.

Hos Milton Huse bygger vi personlige typehuse, der er tilpasset dine behov nu og i fremtiden. Men hvordan ser drømmehuset ud? Dét bliver lidt nemmere at finde ud af, når du kan gå rundt og se, røre og mærke atmosfæren i forskellige, nybyggede huse.

Besøg os på Hørretvænget i Mårslet

I Inspirationsby Aarhus kan du udforske tre forskellige hustyper – et forskudt vinkel, et længehus og en arkitekttegnet funkisvilla med hver deres særpræg og unikke planløsning men alle med det gode familieliv i centrum.

Kom forbi og få en fornemmelse af, hvad der ville fungere for dig og din familie. Gå på opdagelse i husene alene eller book en guidet tur med en byggerådgiver, der kan svare på alle dine spørgsmål.

Inspirationsbyen er åben efter aftale.

Læs mere om de enkelte huse herunder.

Milton Huse 

Hørretvænget 2

Forskudt vinkelhus | 167 kvm | 4 værelser

Et veldisponeret forskudt vinkelhus med blandt andet to overdækkede terrasser, lange, gennemgående kig, kombineret køkken-alrum og stue med plads til store selskaber samt integrerede solceller i taget. Facaden er beklædt med EW2435 Twilight.

Læs mere

Milton Huse 

Hørretvænget 4

Længehus | 181 kvm | 4 værelser

Gennemført, mondænt længehus med med blandt andet overdækket terrasse, ovenlysvinduer, store værelser, vinrum, alkove og dobbeltbruser. Facaden er beklædt med B422 Mocca Nova med indfarvet funktionsmørtel og inddækninger i sort alu. 

Læs mere

Menzer & Kristensen

Hørretvænget 5

Forskudt længevilla | 174 kvm | 4 værelser

Arkitekttegnet funkisvilla fra Menzer & Kristensen med høje lofter, store vinduesparter og klare linjer med kig ned gennem huset. Huset er udstyret med blandt andet biopejs og et smukt køkken. Facaden er beklædt med RT488 Prima Lido og inddækninger i sort alu. 

Læs mere

Trustpilot