Gå på opdagelse i Inspirationsby Horsens

På Biegårds Allé i Horsens-bydelen Hatting kan du hente masser af inspiration til dit eget nybyggeri. 

I selskab med Milton Huses søstervirksomhed, arkitekt- og byggefirmaet Menzer & Kristensen, har vi samlet tre forskellige, nybyggede huse med med eksempler på nogle af de mange muligheder der findes, når du skal bygge nyt hus.

I inspirationsbyen finder du alt fra arkitekttegnet funkis til moderne parcelhuse med vidt forskellige udtryk. Fælles for dem alle er, at de passer til den moderne familie med behov for funktionelle løsninger i hverdagen.

Kom forbi og oplev de tre huse på Biegårds Allé i Hatting søndage fra 13.00 – 15.00 eller book en fremvisning med en af vores lokale byggerådgivere.

Læs mere om de enkelte huse herunder.

Milton Huse 

Biegårds Allé 19

Forskudt længehus | 166 kvm | 4 værelser 

En stilfuld familievilla på 166 kvadratmeter fuld af lys og varme. Huset er opført med ensidig taghældning og rummer bl.a. alkove og elegante vinduespartier med et spændende lysindfald. 

Læs mere

Milton Huse 

Biegårds Allé 22

Forskudt vinkelhus | 150 kvm | 4 værelser 

Du behøver ikke mere end 150 kvm for at få plads til både forældreafdeling med walk-in, køkkendepot, tre gode værelser og skønne fællesarealer. Se hvordan i dette veludnyttede nybyggeri.

Læs mere

Menzer & Kristensen 

Biegårds Allé 11

Funkishus | 197 kvm | 4 værelser

I denne gennemtænkte villa fra Milton Huses søstervirksomhed, Menzer & Kristensen, er der kræset for detaljerne indefra og ud. Mærk atmosfæren i de højloftede opholdsrum og læg bl.a. mærke til de lange, klare linjer og det harmoniske materialevalg. 

Læs mere hos Menzer & Kristensen

Trustpilot