Gå på opdagelse i Inspirationsby Kolding

På Hørvænget i Kolding-bydelen Vonsild finder du Milton Huses første inspirationsby. Her kan du hente al den inspiration, du har brug for, når du skal i gang med dit eget nybyg. Inspirationsby Kolding rummer fire forskellige inspirationshuse med eksempler på nogle af de mange muligheder der findes, når du skal bygge nyt hus.

I inspirationsbyen finder du alt fra højloftet funkis til moderne parcelhuse med solceller og jordvarme, integreret garage og maksimal udnyttelse af kvadratmeterne. Få syn for sagen, og pluk de løsninger, der føles rigtige for dig.

 

Oplev husene på Hørvænget

Inspirationshusene på Hørvænget varierer i størrelse, arkitektur og indretning. Hos Milton kan du se tre moderne typehuse, der alle passer til familien der gerne vil have mere luft i hverdagen til de ting, der betyder noget. Alle tre inspirationshuse rummer det samme antal værelser, men efterlader vidt forskellige indtryk. Hos Menzer & Kristensen kan du opleve et elegant funkishus på 185 kvadratmeter med et stort, overdækket udemiljø og smukke facadedetaljer.

Oplev husene på Hørvænget på egen hånd eller book en guidet tur med en professionel byggerådgiver, som kan svare på spørgsmål og give en introduktion til fordele og ulemper ved forskellige løsninger og materialer. Indstil GPS’en til Hørvænget og gå på opdagelse.

Inspirationsbyen er åben alle hverdage fra 8.00 – 16.00 samt søndage fra 13.00 – 16.00 (se åbningstider i ferien HER)

OBS. Vær opmærksom på, at det er Hørvænget i Vonsild (6000) - ikke Egtved (6040). 

Læs mere om de enkelte huse herunder.

Milton Huse 

Hørvænget 19

Forskudt længehus | 170 kvm | 4 værelser 

Det første hus i inspirationsbyen er et stilrent forskudt længehus med et moderne udtryk og grønne løsninger. 18 diskrete solpaneler med batteri forsyner huset med grøn strøm og varmeregningen minimeres med et energivenligt jordvarmeanlæg. Arkitekturen med forskudte længer gør det oplagt at inddele huset i separate afdelinger med plads til privatliv for hele familien. 

 

Læs mere

Milton Huse 

Hørvænget 21

Forskudt vinkelhus | 160 kvm | 4 værelser 

Oplev 160 maksimalt udnyttede kvadratmeter med plads til det hele og mere til. Den fremskudte vinkel midt på huset giver mulighed for at skabe et fantastisk køkken-alrum med panoramaudsyn, hvor familien kan nyde solen og samværet dagen igennem. Med slidstærke og vedligeholdelseslette materialevalg får du mere tid til det, du elsker.

 

Læs mere

Milton Huse 

Hørvænget 25

Vinkelhus | 172 kvm | 4 værelser

Velkommen til et funktionelt vinkelhus med masser af plads til både fritidsinteresser og fest. Huset er udstyret med en integreret garage på hele 60 kvadratmeter, som ikke alene kan bruges til biler men også fungere som værksted, motionsrum eller noget tredje for familien med mange hobbyer. Resten af huset byder bl.a. på ovenlysvinduer, overdækket terrasse og en velplaceret stue, du kan synke hen i.

 

Læs mere

Menzer & Kristensen 

Hørvænget 23

Funkishus | 185 kvm | 4 værelser

Huset fra Menzer & Kristensen byder på 185 kvadratmeter funkisvilla med højt til loftet og naturen tæt på. Ude- og indemiljø forenes i et stort overdækket terrassemiljø med åbning i udhænget. Naturens farver går igen i den smagfulde facadebeklædning, der prydes af håndstrøgne sten, bruneret alu og cedertræ.

Læs mere hos Menzer & Kristensen

Trustpilot