Gå på opdagelse i Inspirationsby Silkeborg

På Muskatvej i Gødvad ved Silkeborg kan du opleve tre nybyggede inspirationshuse fra Milton Huse. Husene er alle forskellige og afspejler de mange valgmuligheder, du står over for, når du bygger nyt hus med Milton Huse.

Hos Milton Huse bygger vi udelukkende personlige typehuse, der er tilpasset dine behov nu og i fremtiden. Men hvordan ser drømmehuset ud? Dét er bare lidt nemmere at finde ud af, når du kan gå rundt og se, røre og mærke atmosfæren i et nybygget hus.

 

Oplev Muskatvej i Gødvad

I Inspirationsby Silkeborg kan du opleve alt fra et moderne gårdhavehus med integreret garage til et forskudt længehus med nedsænket stue. Udforsk tre forskellige hustyper – et gårdhavehus, et længehus og et forskudt længehus med hver deres særpræg og unikke planløsning men alle med det gode familieliv i centrum.

Kom forbi Inspirationsby Silkeborg og få en fornemmelse af, hvad der ville fungere for dig og din familie. Gå på opdagelse i husene alene eller book en guidet tur med en byggerådgiver, der kan svare på alle dine spørgsmål.

Inspirationsbyen er åben efter aftale.

Læs mere om de enkelte huse herunder.

Milton Huse 

Muskatvej 6

Gårdhavehus | 177 kvm | 4 værelser 

Der er masser af anvendelsesmuligheder i dette funktionelle gårdhavehus med en stor integreret garage og overdækket terrasse. Dobbelte døre fra køkken-alrummet til det afskærmede gårdhavemiljø gør det oplagt at forlænge sommeraftenerne.

Læs mere

Milton Huse 

Muskatvej 8

Forskudt længehus | 168 kvm | 4 værelser 

I dette charmerede familiehus finder du blandt andet en hyggelig nedsænket stue med en imponerende loftshøjde, et ekstra stort bryggers og en dynamisk arkitektur. 

Læs mere

Milton Huse 

Muskatvej 10

Længehus | 170 kvm | 4 værelser

Der er en grund til, at længehuse altid har været en populær hustype. Den enkle konstruktion giver for eksempel stor frihed, når det gælder planløsningen. Her er det udnyttet til at skabe store sammenhængende fællesarealer midt i huset. 

Læs mere

Trustpilot