Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Brudelyset 16, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Brudelyset, Viborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs nye sydlige bydel (Arnbjerg). Området ligger skønt tæt ved Søndersø, Ødalens skovområde og Viborg Golfklub. Det nye kvarter får etableret ny daginstitution og indkøbsmulighed, Rema1000, helt tæt ved.  

Huset set udefra
Huset er et flot længehus på 170 m² i lyse mursten – White Bonasus fra Egernsund Tegl. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har desuden en 47 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt 10 m² overdækket terrasse.
Grunden er på hele 1.074 m² med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til stort lukket bryggers, børneafdelingen med 3 store værelser og det ene af husets to badeværelser. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft, og i åben forbindelse til stuen med 15 graders skråloft.
I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler, og udgang til syd/vestvendt terrasse. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til walk-in og eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminatgulve – Eg Genova i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60  x 60 cm gulvklinker. I hele huset er der hvide gibslofter med akustikfelter i køkken/alrum og stuen. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018. 

Ønsker du at vide mere om dette spændende hus - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

170 m² længehus
47 m² integreret dobbelt carport med redskabsskur
Flotte lyse mursten fra Egernsund Tegl - White Bonasus
Vinduer fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt
Gennemgående 15 graders skråloft i køkken/alrummet
BR18 - LAVENERGI med solcelleanlæg

 

 

 

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot