Lejligheder til leje

Boligerne er klar til overtagelse ultimo 2019/primo 2020.

Boligbeskrivelse

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Hundige Strandvej

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Hundige Strandvej, Greve

Lejlighederne er bygget med største omhu, og der er taget udgangspunkt i de krav og forventninger, som familier, unge og ældre har til et nybygget hus anno 2019. Hundige Strandvejsbyggeriet er ingen undtagelse. Her er kræset for detaljerne, skabt lyse boliger og udelukkende valgt kvalitetsmaterialer.
På Hundige Strandvej kan du flytte ind og føle dig hjemme fra første dag.

Beliggenheden på Hundige Strandvej er absolut attraktiv. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukkeste natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem, har du ikke mindre end 7 km hvid sandstrand, der rangerer blandt Danmarks bedste badestrande – og inviterer til at blive brugt året rundt. Lokalområdet huser desuden alt det, du har brug for i hverdagen. Fra gode indkøbsmuligheder, et varieret udbud af skoler og institutioner for ikke at nævne Idrætscenter og skønne muligheder for et aktivt udeliv ved havet og i naturen.

Lejlighederne er alle i ét plan og findes i enten stuen eller på 1. sal. Vælger du en stuelejlighed kan du forlænge boligen med åbne døre til en smuk sydvendt – og privat – terrasse i sommerhalvåret. Foretrækker du én af lejlighederne på 1. sal får du fornøjelsen af, at have adgang til hele to altaner, én på hver side.

Lejlighederne fås i størrelser fra 94 kvm til 125 kvm – og vi kan love dig, at hver en kvadratmeter er maksimalt godt udnyttet.

Læs meget mere om projektet og se plantegninger samt priser for de enkelte lejligheder i boligbeskrivelsen ovenfor. 

Interesseret i at leje? Kontakt Futurm bolig på tlf. 64 40 37 00 eller mail info@futurum-invest.dk.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Attraktiv beliggenhed

Lejlighederne fås i størrelser fra 94 kvm til 125 kvm

Funktionel planløsning der udnytter hver en kvm. optimalt

Kvalitetsmaterialer

Egen terrasse eller altan

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot