Modelfoto

Huset er til salg

Åbent Hus

Huset åbner til maj 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bavnebjerg 8, 8752 Østbirk

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Bavnebjerg 8, Østbirk

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse. 

Husbeskrivelse
I området får man det bedste fra to verdener: Naturens ro og byens tilbud. De landlige omgivelser er ganske fredelige og afskåret fra støjende trafik. Alligevel er der nem og hurtig adgang til alle hverdagens fornødenheder via det veludviklede stisystem, der også gør det nemt for kvarterets børn at cykle til og fra legekammeraterne i området.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt længehus på 159 m² med hyggelige trin, som følger grundens terræn uden udhæng i kvalitets mursten fra B547 Libra. Huset er med sadeltag og opmurede gavle, som giver et minimum af vedligehold, og sorte tagsten. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 805 m² med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i huset, fra husets entre er der adgang til et stort bryggers samt husets 2 børneværelser, kontor og det ene badeværelse. Den lange lige gang giver endvidere et flot direkte kik ned igennem huset og dets mange niveauer til husets hjerte det store køkken/alrum. Køkken/alrummet er et stort lyst rum med skrå lofter samt masser af plads til at hele familien kan samles.
På grund af husets placering på grunden, og det gennemgående køkken/alrum har man både morgen/formiddagssol og eftermiddag/aftensol i husets hjerte køkken/alrummet.
Hyggelig stue med adgang til forældreafdelingen som indeholder et lækkert soveværelse med stor skabsvæg og tilhørende badeværelse

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm.
Der er valgt flotte Laminat gulve i stue, kontor, soveværelse og samtlige værelser. (Milano Eg Beige MIL-780)
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018. Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

36   carport med redskabsrum
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten Strøjer B547 Libra
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

 

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot