Huset er til salg

4.395.000,-

Åbner efterår/vinter 2020

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Birkeholmen delnr. 10, 4000 Roskilde

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Birkeholmen delnr. 10, Roskilde

Husbeskrivelse
Fint og funktionelt inspirationshus centralt beliggende i attraktivt område ved Gundsømagle, kun 15 min fra Roskilde. Udstykningen ligger i et børnevenligt område tæt på indkøbsmuligheder. Ikke langt herfra ligger Roskilde fjord, hvor man kan se solnedgang over fjorden.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhushus opført i blødstrøgne mursten Cassis fra Egernsund, sorte betontagsten og ståltagrender. Tagarkitekturen er valm med 25° taghældning og ca. 30 cm udhæng. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, antracitgrå udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret samt en 11 m² overdækket terrasse placeret i den ene husgavl.
Grunden er på 790 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets bryggers/entré er der direkte adgang til det store køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrum er der adgang til 3 store værelser, 2 af dem med direkte adgang til badeværelse med brus. Der er yderligere direkte forbindelse til en stor, lys stue med udgang til den hyggelige overdækkede terrasse. Fra stuen er der også adgang til voksenafdelingen som indeholder stort soveværelse i forbindelse med walk-in og forældrebadeværelse.

Husets gulve, vægge og lofter
Der er flotte slidstærke laminat plankegulve – Genova Eg Natur i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt grå klinker i str. 60*60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der 15° skrålofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med jordvarmeanlæg som sikrer en lav varmeregning.

Ønsker du at høre mere? Kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabrum

11 kvm. overdækket terrasse

15 graders skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

3 store, gode børneværelser

Jordvarmeanlæg

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #3
- spækket med inspiration til nybyggere

Bestil her

Trustpilot