Huset er til salg

3.445.000,-

Åbent Hus

Efter aftale. Book online eller ring på tlf. 7562 4300.

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bjørnshave 14, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Bjørnshave 14, Horsens 

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i en ny stor kommunal udstykning i den vestlige del af Horsens - tæt på gode indkøbsmuligheder, skole, golfbane samt Bygholm sø. Herfra er der maks 10 minutters kørsel til motorvejstilkørslen Horsens vest.

Huset set udefra
Huset er et flot og rummeligt vinkelhus på 164 m² i klassisk udtryk med afvalmede gavle og udhæng. Huset er opført i flotte grå/brune kvalitets mursten fra Strøjer Tegl B544 - Corona. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke i natur skiffer.
Huset har desuden en 47 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 904 m² med en dejlig sydvestvendt terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.


Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten direkte ind i husets entre, som fordeler til bryggers, det første badeværelse, børneafdelingens to værelser og kontoret. Fordelingsgangen leder videre til det store, gennemgående køkken/alrum hvor sollyset kommer ind fra begge sider, og sammen med rummets skrålofter giver det et dejligt, lyst og rummeligt fællesrum for hele familien. Køkkenet har eget depot til ekstra opbevaring. Fra køkken/alrummet er der adgang til husets voksenafdeling med walk-in og stort badeværelse. Husets stue ligger i forbindelse med køkken/alrummet i husets vinkel, som sikre masser af sollys helt indtil solen går ned året rundt.


Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der pålagt flotte i 60x60 cm fliser. Der er valgt flotte laminatgulve i stue og samtlige værelser – Milano Eg Beige. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets køkken/alrum er her opført akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Vinkelhus på 164 m²

Integreret 47 m² dobbelt carport

Kvalitetsmursten fra Strøjer Tegl B544 - Corona

Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og medfølger

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot