Huset er til salg

Kr. 3.495.000,-

Åbent Hus

Åbner efterår 2020

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bronzevej 44, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Bronzevej 44, Odense

Inspirationshuset er beliggende Bellinge i den sydvestlige del af Odense – en attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum. Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen, og med naturen som nabo er området et dejligt sted for børn at vokse op. Søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor der er mulighed for afslapning eller leg. Hele det naturskønne kvarter bliver fyldt med rekreative områder, naturlegepladser og grønne områder.
Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Huset er et forskudt vinkelhus på 163 m² er muret i flotte lyse mursten fra Strøjer Tegl – B542 Laika med grå standard fuge. Huset er opført med valmtag, udhæng, sorte tagsten og med ståltagrender. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum. Grunden er på 644 m² med en dejlig og sydvestvendt have.

Huset set indefra
Fra husets entre er der direkte adgang til husets store køkken/alrum med plads til hverdag, gæster og leg. Fra køkken/alrum og entré er der adgang til husets børneafdeling med 2 værelser, kontor/gæsteværelse, badeværelse og bryggers. I husets modsatte ende finder du den hyggelige stue med lysindfald fra flere sider. Fra stuen er der adgang til husets forældreafdeling med eget badeværelse.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser er der lagt store grå/brune 60 x 60 cm klinker. I stuen, soveværelse, walk-in og børneværelser er der flotte plankegulve i laminat. Over alt er der hvide gipslofter og skrålofter i køkken/alrummet samt stuen - i alrummet med akutstikfelter. Alle vægge er beklædt med filt og alt inventar er fra HTH. På begge badeværelser er toiletterne væghængte og i brusenicherne er der smalle, aflange gulvafløb.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Forskudt vinkelhus på 163 m²

48 m² dobbelt carport med redskabsrum

Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter

Træ/alu lavenergi vinduer  med 3 lag glas fra Rationel Valmtag med udhæng

Flotte mursten fra Strøjer Tegl B542 Laika med grå standard fuge

Betal først ved indflytning

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #3
- spækket med inspiration til nybyggere

Bestil her

Trustpilot