Huset er til salg

Kr. 3.595.000,-

Åbent hus

Huset åbner ultimo august

Boligbeskrivelse

til print

Klik her

Jeg er interesseret i

Brudelyset 26, Viborg

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Brudelyset 26, Viborg

Fantastisk beliggende inspirationshus i Viborgs nye sydlige bydel (Arnbjerg).
Området ligger skønt tæt ved Søndersø, Ødalens skovområde og Viborg Golfklub. Det nye kvarter får etableret ny daginstitution og indkøbsmulighed, Rema1000, helt tæt ved.

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 183 m² i grålige mursten, Cold Hawaii fra Egernsund Tegl, er med sadeltag og udhæng samt tagrender i stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 55 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 843 m² med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang børneafdelingen med 3 værelser og det ene af husets to badeværelser samt kontor i den ene ende.

Husets hjerte er køkkenalrummet med plads til hverdag, leg og fest, lofterne er 15 graders skråloft, og her er adgang til depot og til den dejlige syd-/vestvendt terrasse.
I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte forbindelse til soveværelset med walk-in og tilhørende badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminatgulve – Eg Milano i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt store 60 x 60 cm gulvklinker.
I hele huset er der hvide gipslofter med akustik felter i køkken/alrum og stuen for god akustik i det store rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018.

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Vinkelhus på 183 m² med 3 værelser og 2 badeværelser

55 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum

Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter

Træ/alu lavenergi vinduer med 3 lag glas fra Rationel

Sadeltag med udhæng

Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Cold Hawaii

Betal først ved indflytning

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et professionelt svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #2
- spækket med inspiration til nybyggere

I magasinet har Milton Huse samlet alt det nyeste, tips og inspiration til dit næste hjem. Et nybygget hus. Find inspiration i forskellige plantegninger, mød ægte nybyggere, bliv klogere på byggeprocessen og kom indenfor på et eksklusivt besøg hos Lourdes & Nicolaj, fra TV2 programmet: "Nybyggerne". 

Bestil her

Trustpilot