Modelfoto

Huset er solgt

Åbner til Maj

Åbner 30. maj 2021

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Cikorievænget 2, 4180 Sorø

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Cikorievænget 2, Sorø

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Dette spændende Milton hus er beliggende på Frederiksberg i Sorø, i en ny og attraktiv udstykning tæt på indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, søer og skovområder samt varieret udbud af fritidsaktiviteter.
Her er desuden nem adgang til togforbindelse til København og Fyn/Jylland.

Huset set udefra
Flot vinkelhus på 164 muret i blødstrøgne mursten 2.1.69 Cold Hawaii fra Egernsund Tegl og med sorte betontagsten. Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt.
Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum hvor der er støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb i stål. Alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i mørkegrå og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfri 4-kantede galvaniserede stålsøjle ved carporten.

Grunden er på hele 804 med en skøn stor syd vestvendt have.

Huset set indefra
Fra husets entre/gang er der adgang til stort lukket bryggers, 2 børneværelser, det ene af husets to badeværelser samt kontoret. Derefter kommer du ind i husets hjerte, det store køkken/alrum med lysindfald fra begge sider og gennemgående skrålofter med 10 graders hældning samt depot. Rigtigt hyggelig stue som ligger i vinklen. Forældreafdeling med walk-in og lækkert badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
Klinker med Manhatten fuge i køkken/alrum, entré, depot, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter og med akustiklofter samt lofthældning i køkken/alrum. Glasfilt i hele huset. Flotte laminatgulve Milano Eg Beige i soveværelse, kontor, værelser og stue. Inventar fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er fjernvarme. Husets energimærke er A2018.


 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

God planløsning fordelt på 164 m²

48 m² integreret carport med redskabsrum

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt

Væghængte toiletter med skjult cisterne

Skråloft i køkken/alrum

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot