Huset er til salg

Kr. 3.275.000,-

Åbent efter aftale

Kontakt os og book en fremvisning eller book online

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Egsmark Høje 4, 8400 Ebeltoft

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Egsmark Høje 4, Ebeltoft

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Egsmark Høje er et naturskønt område med kuperet terræn tæt på Ebeltoft by, hvor der findes masser af spændende seværdigheder, indkøbsmuligheder, skoler mv. Området byder på en smuk natur, hvor buske og træer vokser vildt og giver en fornemmelse af at bo midt i naturen. Her er gode muligheder for gåture i områdets natur med stier og sø.

Huset set udefra
Huset er et flot og rummeligt forskudt vinkelhus på 153 m2 i klassisk udtryk med afvalmede gavle og udhæng. Huset er opført i flotte grå mursten fra Egernsund 2.1.65 Antibes. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt og sålbænke i natur skiffer.
Huset har desuden en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er 1.251 m2 stor grund, i naturskønne omgivelse i kuperet terræn.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entre med direkte adgang til bryggers med plads til barnevogn, vasketøj – og ikke mindst alt overtøjet. herfra er også adgang til værelse og kontor. Fra entréen træder du videre til husets hjerte, som er et stort og lyst køkken/alrum. Spisepladsen er i den store forskudte vinkel med store dobbelte glaspartier til alle tre sider, som giver et godt lys og udsigt hele året rundt. For enden af køkken/alrummet er der adgang til den stuen med vestvendte vinduespartier, som får den gode eftermiddags-/aftensol. Fra stuen går du til husets forældreafdeling med soveværelse og badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
På gulve i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt flotte i 60 x 60 cm fliser. Der er valgt flotte laminat gulve i stue og samtlige værelser – Milano Eg Beige. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets køkken/alrum er her opført akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018, og opvarmning er med varmepumpe.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta


48 m2 integreret carport med redskabsrum

Mursten Egernsund 2.1.65 Antibes

Skåloft i køkken/alrum med akustiklofter

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Opvarmning med varmepumpe

Trustpilot