Modelfoto

Huset er til salg

3.295.000,-

Åbent Hus

Åbner februar 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Fladhøjparken 49, 6230 Rødekro

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Fladhøjparken 49, Rødekro

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende på Fladhøjparken i Rødekro. Rødekro har skole, børnehaver, bibliotek, svømmehal og større idrætsanlæg og -haller samt et større udbud af butikker.
Der er togstation, og byen er beliggende tæt på motorvej E45 og det nye Sygehus Sønderjylland.

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 167  i Taurus mursten fra Strøjer Tegl. Huset er med valmtag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 50 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 1040  med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til lukket bryggers, børneafdelingen med 2 indretningsvenlige værelser samt et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Køkken/alrummet er med 15 graders ensidigt skråloft. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler, og udgang til syd/vestvendt terrasse. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til walk-in og eget badeværelse. Huset rummer derudover et kontor/gæsteværelse og et stort depot.

Husets gulve, lofter og vægge
Gulve i entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i de store brusenicher, er med store flotte 60 x 60 cm fliser. I alle andre rum er der flotte laminatgulve i lyst design. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå loft med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt.
Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug.
Husets energiklasse er BR18Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Vinkelhus på 167
50  Carport med redskabsrum
Afvalmede gavle
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – Taurus
3-lags lavenergi træ-/alu-vinduer – Aura Plus fra Rationel.
Inklusiv veletableret haveanlæg og flisebelægning

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot