Husene er til salg

Se priser i boligbeskrivelsen til download

Åbent Hus

Åbent Hus Søndage i ulige uger kl. 15.30-16.00 ellers efter aftale

Bestil fremvisning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Føllegårdsvej, Skævinge

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Føllegårdsvej, Skævinge

16 Attraktive rækkehuse beliggende i Skævinge centrum, som byder på alle dagligdags fornødenheder, herunder bl.a skole og dagsinstitution samt gode sportsfaciliteter og bibliotek inden for kort afstand. Der er kun ca. 500 meter til togstationen med togforbindelse fx til Hillerød og videre mod København. 

Fra Skævinge er der kun ca. 10 min i bil til Hillerød, hvor der er gode indkøbsmuligheder og også hyggelige spisesteder. Endeligt er der fantastisk dejlige grønne områder og skovområde til dejlige løbeture eller måske en tur på cyklen. 

Alle husene har en attraktiv plantegning og hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt. Inden for de 95 kvm vil der være nogle variationer i planløsningen, alt efter hvilket husnummer I vælger, så kontakt os endelig for at finde netop jeres favorit. 

Der er ikke gået på kompromis med materialevalget i husene og alle boliger fremstår lyse og moderne.  Der er bl.a lagt populære og slidstærke laminatgulve i natur eg plank i hvid mat lak samt store flotte klinkegulve i lys grå 60 x 60 cm. Dette giver sammen med de hvide gipslofter et moderne og lyst udtryk. Lækre elementer fra HTH er med til at fuldende indtrykket og alt inventar er fra HTH. 

Da køkken/alrum/stue er det store centrale rum i husene, er der tænkt akustiklofter ind således, at der opnås rummelighed til både leg, hygge og lektier på én og samme tid. Fra stuen opnås desuden direkte adgang til en dejlig terrasse og husets lille hyggelige have. 

Se meget mere i boligbeskrivelsen ovenfor!

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Rationel Aura Plus 3-lags lavenergi vinduer

Lækre lyse klinker 

Væghængte toiletter

Inkl. flisebelægning, sågræs og hæk

Betal først ved indflytning!

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot