Huset til salg

2.995.000,-

Åbent Hus

Søndag kl. 12-13

Kørselsvejledning

Jeg er interesseret i

Friskbækvej 5, 9800 Hjørring

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Friskbækvej 5, Hjørring

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
I denne nye og populære udstykning, Friskbækvej, bliver dette flotte udstillingshus opført. Området er beliggende i cykelafstand til bl.a. Bagterpskolen, indkøbsmuligheder, daginstitutioner og - ikke mindst - en skøn natur med populære løberuter.


Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 155 , der byder på en veldisponeret planløsning og gode materialer. Huset er med sorte betontagsten og ståltagrender.
Vinduerne er fra Auraplus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 44 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1.235 med en dejlig solrig have, hvor solen og udsigten over marken og naturen kan nydes.


Huset set indefra
Fra husets indgang er der direkte adgang til børneafdelingen med 3 store og dejlige værelser og tilhørende badeværelse samt praktisk bryggers med udgang til carporten.
Herfra er der videre adgang til huset hjerterum - det flotte køkken/alrum og herfra er der direkte forbindelse til soveværelset, hvor der er masser af skabsplads og et tilhørende badeværelse. I den rummelige stue er der flot lysindfald fra flere vinkler.


Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte gulve - Montana Oak i stuen, soveværelset, walk-in samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, gang og depot er der lagt klinker. I hele huset er der flotte troldtekt lofter i ekstrem fin, og i køkken/alrummet er der skrå lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.


Et perfekt indeklima
I huset er der varmegenvindingsanlæg fra Nilan, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmningen er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Vinkelhus på 155
44 dobbelt integreret forskudt carport med stort redskabsrum
Flotte mursten fra B-542 Laika fra Strøjer Tegl
Loftshøjde på ca. 242 cm
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
Skråloft i køkken/alrum
Troldtekt lofter i eksterm fin
Glasfilt på vægge

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot