Huset er til salg

3.945.000,-

Åbent Hus

Inspirationshuset er åbent for fremvisninger. Book en 1:1 fremvisning på: https://formular.miltonhuse.dk/bestil-fremvisning/

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Fruering Skovmark 29, 8660 Skanderborg

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Fruering Skovmark 29, Skanderborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Meget velbeliggende inspirationshus i det populære Anebjerg område. Den kommunale udstykning på Fruering Skovmark er blevet ekstra attraktiv efter åbningen af en direkte vej mellem Stilling Landevej og Fruering, hvilket bl.a. gør afstanden til E45 hurtigere.

Huset set udefra
Inspirationshuset fra Milton huse er et flot og funktionelt kvadrathus på 153  med 3 graders ensidig taghældning. Huset er bygget med den flotte Sisteron mursten fra Egernsund Tegl og sort tagpap. Huset er i den kubistiske stil og med fokus på minimal vedligeholdelse. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sort udvendigt og hvidt indvendigt. Murkronen er med sort zink, som passer rigtig godt til husets udformning. Huset har desuden en dobbelt carport på 35 m² og et stort redskabsskur på 12 m².

Huset set indefra
Stilrent og moderne er nøgleord for dette hus, og med køkken/alrummet og stuen der smelter sammen, opnås en rigtig god rumfornemmelse. På den høje facade er der lavet ekstra glaspartier for at få mest lys ind i huset samtidig med at udsigten kan nydes fra den højtbeliggende grund. Køkken/alrummet er det centrale rum, hvor der er plads til madlavning og familiehygge. Huset indeholder udover bryggers og stue, en børneafdeling med 2 værelser med tilhørende badeværelse og en forældreafdeling som består af soveværelse, eget badeværelse og kontor.

Husets gulve, lofter og vægge
Laminatgulvene med plankestruktur er meget vedligeholdelsesfrie. De store 60 x 60 cm. klinker giver et moderne udtryk til huset. Samtlige vægge i huset er beklædt med filt og lofterne er 2-lags gips med akustikfelter i køkken/alrum, stue, entre og gang for at sikre en optimal akustik og dermed et godt indeklima. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset har et genindvindingsanlæg, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Derudover er der gulvvarme i alle rum med trådløse telestater, hvor varmen reguleres.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

Kvadrathus på 153 
Ensidig taghældning på 3 grader
Minimal vedligeholdelse
35 m² integreret dobbelt carport med 12 m² redskabsskur
Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Sisteron
Skrå lofter i hele huset
Betal først ved indflytning

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot