Modelfoto

Huset er til salg

3.395.000,-

Åbent Hus

Åbner til maj 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Fuglsang Alle 80, 7000 Fredericia

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Fuglsang Alle 80, Fredericia

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Skønt inspirationshus beliggende tæt ved Fuglsang Skov, Hannerup skov og unikke landskab. Med sit nærhed til både Fredericia Golf Club, Østre Strand, By, er Fuglsang Alle et meget attraktivt boligområde. Her er let adgang til motorvej E20, E45 samt Fredericia Centrum og rig mulighed for dagligvarer butik mm. indenfor 7 min.

Huset set udefra
Inspirationshuset på 156 er et forskudt vinkel. Murstenen er den grålige mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl med brune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende halvrunde tagrender og nedløbsrør. Huset er med en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 766 m², hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset set indefra
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du gå direkte til det praktiske bryggers med masser af bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier i køkken/alrum giver et skønt og naturligt lys. Fra det gennemgående køkken/alrum er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse. Fra køkken/alrummet er de udgang til både en dejlig østvendt og vestvendt terrasse.

Husets gulve, lofter og vægge
Huset er monteret med hvide gipsplader i hele huset samt skrålofter og akustikfelter i køkken/alrum.
Der er flotte slidstærke Wicanders akustikgulve i Wheat Oak i stue og værelser samt 60 x 60 cm klinker gulve i entré, køkken og på badeværelser.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus.
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer.
Hvide gipsplader i hele huset. Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrum.
Flotte slidstærke Wicanders akustikgulve i Wheat Oak i stue og værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker gulve i entré, køkken og på badeværelser.
Energiklasse BR18.
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot