Huset er til salg

3.595.000,-

Åbent Hus

Søndage kl. 13-16.

Kørselsvejledning

Jeg er interesseret i

Fuglsang Alle 91, 7000 Fredericia

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Fuglsang Alle 91, Fredericia

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Plads til samvær og en aktiv hverdag med både praktiske løsninger og skønne detaljer

Huset set udefra
Inspirationshuset på 165  er et forskudt længehus. Murstenen er den grålige mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl med brune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende arkitekttagrender i sort alu samt vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydning og gavl.
Huset er med en 54  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Huset set indefra
Træd indenfor i inspriationshusets entré, hvor du gå direkte til det praktiske bryggers med masser af bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier på tre sider giver et skønt naturligt lys. Fra det gennemgående køkken/alrum er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse.

Fra det gennemgående køkken/alrum er der desuden udgang til både en østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes, og til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes med familie og venner til gode grillaftener.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, køkken og på badeværelser er der pålagt 60x60 klinker, og i stue og værelser er der på lagt de slidstærke Wicanders akustikgulve i Wheat Oak. Brusenicherne er med brusevinger i glas og praktisk indmurede sæbehylder. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrålofter med akustikfelter, der forbedrer akustikken og sikrer et godt indeklima i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

165 m² forskudt længehus
54  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Brusenicherne er med brusevinger i glas og praktisk indmurede sæbehylder. 

Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrummet
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
En dejlig østvendt og vestvendt terrasse.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot