Huset er solgt

Send din pris

Åbent Hus

Inspirationshuset er åbent for fremvisninger. Book en 1:1 fremvisning på: https://formular.miltonhuse.dk/bestil-fremvisning/

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Gedemålet 3, 9800 Hjørring

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Gedemålet 3, 9800 Hjørring

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Beliggende i den populære udstykning på Gedemålet i Bagterp, tæt på naturen.
Bjergby er den attraktive landsby med godt liv som mange efterlyser, her er skole, indkøb og gode idrætsfaciliteter i gå afstand. Byen har rigtig godt fællesskab.
Der er kun ca. 30 min kørsel til Aalborg på E39

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 135 opført i den flotte Libra mursten fra Strøjer Tegl. Huset er med afvalmede gavle, sorte tagsten og tagrender i stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 39 integreret dobbelt carport med stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på hele 1000 med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra carporten kommer I ind i husets entre/bryggers og herfra er der direkte adgang til husets hjerterum - det lyse køkken/alrum med en fantastisk god rumfornemmelse. Fra køkken/alrummet er der udgang til haven og åben adgang til den store stue med et lækkert lysindfald fra flere vinkler. Herfra er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse, flot walk-in og eget badeværelse. Endvidere får man 3 fine og indretningsvenlige værelser og tilhørende badeværelse.

Husets gulve og vægge
Der er flotte trægulve – Tarkett Shade Ash Melange, hvid matlak – i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lysgrå klinker i str. 60*60 cm. De indvendige døre er glatte hvide døre. Toiletterne fra IFÖ er væghængte og med softclose. Vægge er med glasvæv og hvidmalet.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrum og stue er der akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med jordvarme. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

135 m² vinkelhus 

39   integreret carport med stort redskabsrum.

Blødstrøgne mursten fra Strøjer Tegl – B547, Libra

Gipslofter med akustiklofter.

Flot detalje med depot skjult bag køkkenlåge.

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Jordvarme

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot