Modelfoto

Huset er til salg

4.595.000,-

Åbent Hus

Huset åbner til foråret 2022

Kørselsvejledning

Download boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Guldringen 3, 4320 Lejre

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Guldringen 3, Lejre

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Med en central beliggenhed midt på Sjælland, tæt på Roskilde, Køge og København, tilbyder Osted By en unik mulighed for at bosætte sig i åbne grønne landskaber, men stadig tæt på storbyen.
Området får en meget grøn karakter med store friarealer hvor der er plads til ophold og leg. Langs veje og stier udføres åbne regnvandsgrøfter som bidrager til områdets biodivasitet.

Osted har offentlig børnehave, skole, sportshaller samt friskole og kultur fælleshus. Indkøbsmulighederne er mange med centralt beliggende SuperBrugsen og Nettobutik. Egen Slagter og ostehandler samt mindre detailbutikker.

Huset er centralt beliggende i Osted By, i en attraktiv og børnevenlig udstykning med nem adgang til motorvej og i pendlerafstand til København. Osted ligger 8 Km fra Roskilde By og 3,5 km fra Lejre station.

Huset set udefra
Flot forskudt længehus i lysebrune mursten Egernsund White Bonasus betontagsten i sort. Rationel Aura Plus Premium træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, sorte indvendigt og udvendigt. Stor 48 m² integreret dobbelt carport med 13 m² træbeklædt redskabsrum. Tagrender og nedløb i zink. Huset står i stramt moderne udseende med sadeltag uden udhæng og opmuret gavl mod øst.

Huset set indefra
Fra husets entre er der adgang til stort bryggers med udgang til carporten, gæstebadeværelse og husets 3 værelser. Fra entre/gang er der endvidere adgang til husets flotte køkken/alrum/stue. Huset har gennemgående køkken/alrum/stue med 15° hævet loft, som adskiller forældreafdelingen med resten af huset. Der er udgang fra køkken/alrum til både østvendt terrasse samt til eftermiddagsterrasse.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i bryggers, entré og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en Terra 60OC RM med ardex antrazit fuge flise i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter med akustikplader i køkken/alrum/stue. Glasfilt i hele huset. Flotte akustik vinylkork Sahara Oak i køkken/alrum, stue, soveværelse, kontor, gang og værelser. Inventar fra HTH. Akustiklameller og alkove i køkken/alrum. Sansevindue i stue.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning med luft-til-vand varmepumpe. Husets energimærke er A2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

48 m² integreret carport med 13 m² redskabsrum med støbt gulv
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, sorte indvendigt og udvendigt.
Blødstrøgne mursten Egernsund White Bonasus
Sorte betontagsten
Skråloft i køkken/alrum og stue


Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot