Modelfoto

Huset er til salg

4.395.000,-

Åbent Hus

Åbner februar 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Juliehøj 22, 7122 Vejle Øst

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Juliehøj 22, Vejle Øst

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Velkommen til et meget flot hus med ensidig taghældning, store vinduer med flot lysindfald, udsigt og en både flot og praktisk carport.
Et meget velbeliggende udstillingshus i en profileret udstykning med vægt på grønne områder og let adgang til natur og med let adgang til daginstitution.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 165  opført med den flotte mursten Libra fra Strøjer Tegl. Huset er med ensidig taghældning, som giver ekstra højde i hele huset, specielt i køkkenalrum, hvor der tillige er flotte overpartier. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu super lavenergivinduer; sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 50 m² stor integreret dobbelt carport med et godt stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret og ydervæggene er murede.
Grunden er dejlig stor, på 1124 m² med og huset er placeret højt på grunden med en sydvendt udsigt og sådan at solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Huset er praktisk indrettet med separat børne- og voksenafdeling. Der er direkte adgang fra carport til entre og bryggers lige ved siden af, så I kan komme af med vintertøjet. Gennem børneafdelingen er der adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til familiens aktive timer og med god plads til mange gæster. I forbindelse med køkkenalrummet er der et skjult depot/viktualierum og adgang til skønt soveværelse med walk-in og badeværelse.
I køkkenalrummet er der alkove, så familien kan være samlet og hygge samtidig med at der laves mad.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte design-akustikgulve Sand OAK MIL716 i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, depot, badeværelser samt vægge i bruseniche, er der 60 x 60 cm fliser i flot dessin (MIL-7).
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset er lavenergihus og opvarmes med jordvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

165  vinkelhus (forskudt) med ensidig taghældning
50  m² integreret carport med stort, muret redskabsrum
Flotte mursten B547 Libra fra Strøjer Tegl
Skrålofter i hele huset
2 børneværelser og 1 kontor
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
Gardiner, alarm, græsplæne, flagstang og belægninger medfølger

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot