Modelfoto

Huset er til salg

3.950.000,-

Huset åbner september 2021

Åbner september 2021

Kørselsvejledning

Download boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Juliehøj 6, 7120 Vejle Ø

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Juliehøj 6, Vejle Ø 

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er velbeliggende i en profileret udstykning med vægt på grønne områder og let adgang til natur og med let adgang til daginstitution.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 160 m² uden udhæng opført med den flotte mursten Libra fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og arkitekttagrender i zink. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu super lavenergivinduer; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 52 m² dejlig stor integreret dobbelt carport med et godt stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er dejlig stor, på 1054 m² og huset er placeret på grunden med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Huset er praktisk indrettet med separat børne- og voksenafdeling. Der er direkte adgang fra carport til huset og selvstændig entre som ses fra vejen, så Jeres gæster kan finde rigtigt ind. Gennem børneafdelingen er der adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til familiens aktive timer og med god plads til gæster. I forbindelse med køkkenalrummet er der depot/viktualierum og adgang til skønt soveværelse med skabsvæg og derfra til badeværelse med en dejlig stor brusekabine og væghængt toilet. I stuen er der flot lysindfald og en hyggelig vinduesbænk med plads til at sidde og læse eller hygge.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte design-akustikgulve Nevada OAK, MIL779 i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, depot, badeværelser samt vægge i bruseniche, er der 60 x 60 cm fliser i flot dessin (MIL-4). I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset er lavenergihus og opvarmes med jordvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

160 m² vinkelhus (forskudt)

52 m² integreret carport med stort, muret redskabsrum

Flotte mursten B547 Libra fra Strøjer Tegl.

Skråloft i køkken/alrum med akustiklofter

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Komplet haveanlæg samt belægninger medfølger

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot