Huset er til salg

3.245.000,-

Åbent Hus

Inspirationshuset er åbent for fremvisninger. Book en 1:1 fremvisning på: https://formular.miltonhuse.dk/bestil-fremvisning/

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Lille Dalby Bakker 101, 8722 Hedensted

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Lille Dalby Bakker 101, Hedensted

Området Lille Dalby Ager et nyt, attraktivt boligområde i Hedensted, hvor naturen starter ved din fordør.  Her er en smuk udsigt og grønne kiler med stisystemer, bl.a. har du hjertestien lige uden for døren. Perfekt for ture til både store og små. Her er ikke langt til hverken institutioner, indkøbsmuligheder eller golfbane.

Huset set udefra

Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus på 158  uden udhæng i flotte grå mursten fra Strøjer Tegl B547 - Libra. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke i natur skiffer. Huset har desuden en 51  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på hele 1.015  med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra carporten og ind i husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum med direkte adgang til stor lys stue fra alrummet. Der er separat entre til gæsterne. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.

Husets gulve, lofter og vægge

På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt flotte i 60 x 60 cm fliser i grå betonlook. Der er valgt flotte Akustik Designkork Nevada Oak m. TimberPro på værelser, kontor, soveværelse som køkken/rum og stue ud i et. Loftet i hele huset er beklædt med flotte Troldtektlofter, som giver en fantastisk akustik i hele huset, som virkelig kommer til sin ret i køkken/alrum og stue som begge har skrålofter, som giver masser af lys om rumlighed. Husets vægge er beklædt med glasfilt. Inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

51  integreret carport med redskabsrum
Kvalitets mursten fra Strøjer Tegl B547 - Libra
Skråloft i køkken/alrum og stue og Troldtekt i hele huset
2 børneværelser plus kontor
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot