Huset er til salg

3.645.000

Åbent Hus

Åbner primo november 2020

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Magnesvej 20, 7100 Vejle

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Magnesvej 20, 7100 Vejle

Meget velbeliggende udstillingshus i Vejle, i en udstykning med vægt på grønne områder og let adgang til natur og indkøbsmuligheder. Magnesvej ligger kun få minutters kørsel fra Vejle Centrum – men i et utroligt naturskønt område tæt på Planetbyen i Uhrhøj.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus uden udhæng på 156 , og er i flotte grålige mursten med brune nuancer fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og arkitekttagrender i zink. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu super lavenergivinduer; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m² dejlig stor integreret dobbelt carport med et stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 1130 m² med udsigt ud over marker og skov og med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med to værelser og badeværelse. Fra entréen er der videre adgang til det rummelige køkkenalrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder, lektielæsning og med god plads til gæster. Fra køkken/alrummet er der adgang til kontor samt via et skab til depotrum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer.
I stuen er der flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelse med masser af skabsplads og badeværelset med den dejligt store brusekabine.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte vinylgulve, dessin Panama Oak, MIL-747 i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontoret. På gulvene i bryggers, køkkenalrum, depot, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt fliser i 60x60 cm.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkkenalrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset opvarmes med fjernvarme.

 

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta

156 m² forskudt vinkelhus

48 m² integreret carport med stort redskabsrum

Flotte mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl

Skråloft i køkkenalrum med akustiklofter

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Alkove i alrum

Komplet haveanlæg samt belægninger medfølger

 

 

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

 

Få nyeste magasin: Ét hjem/By Milton #3
- spækket med inspiration til nybyggere

Bestil her

Trustpilot