Modelfoto

Huset er til salg

3.850.000,-

Åbent Hus

Huset åbner februar 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Magnesvej 52, 7100 Vejle

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Magnesvej 52, Vejle

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Et meget velbeliggende udstillingshus i en profileret udstykning med vægt på grønne områder og let adgang til natur og daginstitution. 

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 161 m² med udhæng opført med den flotte mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og sorte tagrender. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu super lavenergivinduer; sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har en 49 m² dejlig stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er dejlig stor, på 994 m². Huset er placeret på grunden med en sydvendt have.

Huset set indefra
Huset er praktisk indrettet med separat børne- og voksenafdeling. Der er direkte adgang fra carport til entreen, så Jeres gæster let kan finde ind. Fra køkkenalrummet er der adgang til en dejlig børneafdeling med eget bad. I både køkkenalrum, børneafdeling, bryggers, kontor og entre er der ekstra loftshøjde og derfra via et par trin går I op i den hævede stue. I forbindelse hermed findes soveværelse med walkin og bad. På den måde udnyttes grundens dynamiske stigning på bedste vis.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte design-akustikgulve Sahara OAK i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, depot, badeværelser samt vægge i bruseniche, er der 60 x 60 cm fliser i flot dessin (MIL-4).
I hele huset er der Troldtekt lofter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima, selv når så mange rum har ekstra loftshøjde. Samtlige vægge er beklædt med filt og alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset opvarmes med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

161  vinkelhus
49  integreret carport med redskabsrum med støbt gulv
Flotte mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl.
Ekstra loftshøjde i køkkenalrum, børneafdeling, kontor og entre/bryggers.
2 børneværelser og 1 kontor
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot