Modelfoto

Huset er til salg

4.075.000,-

Åbent Hus

Huset åbner til november 2022

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Muskatvej 10, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Muskatvej 10, Silkeborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Funktionel kvalitetsvilla til den aktive børnefamilie. Her får du ikke bare et nyt hus, men også muligheden for at bo i et spændende nyetableret område i Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Gødvad med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby, og ikke langt fra motorvejen, hvormed du indenfor ca. 30 min kan nå Aarhus, Herning samt Viborg.

Huset set udefra
Huset er et flot forskudt vinkelhus 170  med flotte mursten, Libra fra Strøjer Tegl. Tagkonstruktionen er Sadeltag uden udhæng.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 51  integreret carport med 11m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 708 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers, fordelingsgang til 2 store børneværelser, kontor eller det 3. børneværelse samt badeværelse med bruseniche. Fra gangen træder du direkte ind i stort veludstyret køkken/alrum med rummeligt depotrum, alkove og gennemgående skråloft. Fra Køkken/alrum er der adgang til voksenafdeling med soveværelse med eget badeværelse. Ydermere rummer huset stue med lysindfald fra flere sider.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat planke gulve – Akustik Designkork Western Oak i stuen, soveværelset, walk-in og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm. I hele huset er der flotte hvide gips lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

51 integreret carport med redskabsrum.
10 graders gennemgående skråloft i køkken/alrum og 10 graders ensidig skråloft i stuen.
3 børneværelser
10m² overdækket terrasse
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot